Ebből te hogyan élnél meg, lehetséges egyáltalán?
Sok év után lenne munkahelyem végre, de ehhez albérletbe kell költöznöm, lakótársat sok helyen keresnek, de így is a legolcsóbb 35ezer ft/hó.
A fizetésem 55ezer ft/hó lenne. Vennem kell bkv bérletet ami 10ezer ft/hó. Iskolába is járok, alap dolgok kellenek oda is, +tisztálkodó szerek, és persze enni + inni is kell. De arra már nem igazán maradna pénz.
Te hogy oldanád ezt meg?
26N
Épp mostanság olvastam: mérnökök, informatikusok kezdő munkabére 250000-300000.- Igaz, ők tanultak. Jó lenne végre ezt belátni. Szülőnek gyereknek egyaránt.
Ha meg nem, akkor lehet siránkozni..
Most, jelenleg, hogy nincs munkahelyed, miből fizeted a kaját, sulit, ruházkodást??? Vagyis most miből élsz?
Abból nem lehetne "átmenteni" a fizetéshez pluszba egy kis összeget, hogy biztosabb legyen a megélhetésed???
Nálunk van már albérlet 40ezertől is. Ha ahhoz keresel lakótársat, az csak 20ezer/fő.
De mindegy is, nem ez a lényeg. Ha mindenképpen el KELL vállalnod a melót, mert kidobnak otthonról, vagy utcára kerülsz, akkor fogadd el. De tényleg csak végső esetben. Ha megtudod oldani, akkor keresgélj tovább.
Takarítóként dolgoztam, ennek a dupláját kerestem. Szóval keresgélj még.
Épp mostanság olvastam: mérnökök, informatikusok kezdő munkabére 250000-300000.- Igaz, ők tanultak. Jó lenne végre ezt belátni. Szülőnek gyereknek egyaránt.
Ha meg nem, akkor lehet siránkozni..
ott a pont...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!