Ebből te hogyan élnél meg, lehetséges egyáltalán?
Figyelt kérdés
Sok év után lenne munkahelyem végre, de ehhez albérletbe kell költöznöm, lakótársat sok helyen keresnek, de így is a legolcsóbb 35ezer ft/hó.
A fizetésem 55ezer ft/hó lenne. Vennem kell bkv bérletet ami 10ezer ft/hó. Iskolába is járok, alap dolgok kellenek oda is, +tisztálkodó szerek, és persze enni + inni is kell. De arra már nem igazán maradna pénz.
Te hogy oldanád ezt meg?
26N
2012. aug. 13. 13:16
11/43 anonim válasza:
2! jól kisegítetted a kérdezőt...
Kérdező! Szerintem is keress más melót, 55 E nagyon kevés...
12/43 anonim válasza:
2 vagyok, megoldásokat is írtam, de tény, 26 évesen 55e forintot keresni gáz, ez van
13/43 A kérdező kommentje:
Konyhán lennék mosogató napi 8 órában. Jobbat nem találok, évek óta munkát keresek és eddig egyáltalán semmi nem volt. Diákmunkát nem vállalhatok.
2012. aug. 13. 13:37
14/43 anonim válasza:
Milyen munka ez, részmunkaidős? Ennél még a minimálbér is jóval több.
15/43 anonim válasza:
Érettségid van? Idegen nyelven beszélsz?
16/43 anonim válasza:
Kérdezd meg Matolcsyt. Ezt csak ő tudja.
17/43 anonim válasza:
Hát erre csak annyit lehet mondani, h lehetetlen...
18/43 anonim válasza:
Nem lehetetlen ennyit keresni. A tesóm valamikor 40ezret kap egy hónapban egy varrodában, pedig 15 éve ott dolgozik. A barátnőmnek diplomája van, Ő meg 50-et kap adatrögzítést csinál.
19/43 anonim válasza:
Ha elmész közmunkára ott is 50 ezer körül fizetnek! A munkaügyi központban lehet érdeklődni. Csak van valami megoldás. Ha a szüleidnél laknál és elmennél közmunkára akkor szerintem jól meglennél és tudnál tanulni is. A suli milyen távolságra van a szüleidtől? OKJ-s képzés legalább? Milyen gyakran kell bejárni? Ha végeztél az iskolával akkor sokkal könnyebb lenne munkát találnod és albérletet fizetned egyedül. Én a helyedben kivárnám a suli végét:) Minden jót!
20/43 anonim válasza:
egyébként egy takarítónő kb. a dupláját keresi, merre néztél melót??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!