Ez az ember lehetett pedofil? Van félnivalóm?
Ahol történt 88 km-re van a lakásunktól.
Mentünk a pszichiátriai klinika mellet (egyébként mi máshova mentünk) és egy férfi akinek elég fura nézése van, (jól mondván mint aki most szökött ki a pszichiátriáról)megkérdezte tőlem (az anyukám persze mellettem volt)hogy hogy hívnak. de semmi egyéb semmi köszönés ő sem mutatkozott be. Én meg hirtelen nem tudtam mit tegyek és válaszoltam. Anyukám sem tudott megszólalni, olyan gyorsan történt minden. Aztán azt mondta "nem kell minden jött-mentnek megmondani a nevemet. Ez az ember akár pedofil is lehetett volna".
Nem hiszem hogy valamilyen felmérést tartott volna.
Ti mit gondoltok?
12/F
lehet csak aranyos vagy és megkérdezte a neved.
Idős emberek is nagyon sokszor így elegyednek szóba a gyerekekkel, nem kell rögtön a legrosszabra gondolni.
Soha nem lehet persze tudni, kiben mi lakozik, de a pedofilt elsősorban nem a neved érdekli,plánt ha anyukád ott áll melletted.
engem rendszeresen letámadnak a pedonak kinézők..:D
és kérdezik a nevem meg a korom..:D
sőt egy a multkor követett..szerencse hogy haverom elémjött és elküldte a halálfa.szára:D
amugy ha nagyon "követelőzik"..akkor megmondod h Bélának hívnak és mész tovább:D
Engem folyton megtalálnak a pedofilok, komolyan már azt hiszem csak ilyen létezik, vagy én vonzom őket fiú létemre...nem tudom. Azért elég gáz. Nem kell szóba állni idegenekkel bármit is akar. Lehet hogy nem volt semmi hátsó szándéka, de ezt ennyiből nem lehet megtudni.
16F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!