Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány évesen illik elköltözni...

Hány évesen illik elköltözni otthonról? Ti mikor költöztetek el?

Figyelt kérdés

Nálunk a családban nincs veszekedés vagy ilyesmi,hogy az miatt költöznék el.Van egy évem a gimiből(5 éves a gimi, és év vesztes is vagyok) utána fogok dolgozni és alatta lerakok egy tanfolyamot,viszont ehhez pénz kell..most leszek 20 éves egy hónap múlva..viszont ,hogy fixen keressek pénzt legalább 3-4 éve kell,tehát 23-24 éves leszek,anyumék azt mondták csak akkor költözhetek ha már fixen keresek,addig nem,mert nem tudnám magam fenn tartani,mert tudják,hogy manapság elég drága minden..

szerintetek ha 23-24 esetleg 25 éves koromig a szüleimmel lakok az nem gond??

vagy már illik ilyenkorra elköltözni??

2012. aug. 12. 10:36
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Én 21/f vagyok és sajnos elég sok betegségem van és életképtelen vagyok.

Nem szeretnék a szüleimen élősködni ezért leszek öngyilkos.

2012. aug. 12. 12:50
 22/29 A kérdező kommentje:
ne legyél öngyilkos!!!!!!!
2012. aug. 12. 12:57
 23/29 anonim válasza:
12:50es! Miért kéne öngyilkosnak lenned??? :O Ahogy látom tudsz írni...nem vagy életképtelen...minden az akaraterőn múlik...elhiszem hogy sok betegséged van...de meg kell erősödni...ahányszor padlóra küld az élet neked annyiszor kell felállnod...ez tesz egyre erősebbé...a szüleidnek sosem fogsz terhére lenni...még ha néha úgy érzed is...bármelyik szülő megtenne a gyermekéért akármit, önzetlen szeretetből, nem várnak érte semmit...az, hogy most úgy érzed h a terhükre vagy, csak egy állapot...ez a te agyszüleményed...biztosan nem így van...miért nem képzed magad és keresel állást? (ha mást nem akkor itt az interneten is böngészhetsz van rengeteg távmunka...amit a gépen keresztül lehet csinálni) mivel írni tudsz ide, így szerintem azokat is el tudnád végezni...;) nem szabad elkeseredni...ki kell irtani az ilyen gondolatokat a fejedből...inkább arra koncentrálj h hogyan tudod megoldani a problémáidat (ami egyértelműen nem az öngyilkosság v bármilyen illegális dolog) ....egyébként pedig a kérdezőnek válaszolva...nincs olyan h illik nem illik...ha megtalálod a párod és keresel annyit h el tudd magad tartani (legyen ez 30 vagy 25 v akárhány éves korodra) akk költözz el... addig felesleges...
2012. aug. 12. 14:10
 24/29 anonim válasza:
21/L voltam :)
2012. aug. 12. 14:19
 25/29 anonim ***** válasza:

Nem illik vagy nem illik. Ahogy nektek jó.

"Illik elköltözni." Ettől a hajamat tudom tépni!

2012. aug. 12. 15:50
 26/29 anonim ***** válasza:
#21: Te meg ne ökörködj már!
2012. aug. 12. 15:51
 27/29 A kérdező kommentje:
Jól van na,csak kérdeztem,mivel nem tudtam ezt, azért tettem fel!!
2012. aug. 12. 19:45
 28/29 anonim ***** válasza:

szerintem ez attól függ, hogy mikor tudsz megállni a saját lábadon. Az más kérdés, ha nincs miért, akkor minek? Hazaadsz mondjuk 40 ezret ( ha meg tudnál élni a saját lábadon, ez szerintem nem sok), a többit elrakod. ha lesz családod vagy lesz kiért, akkor mehetsz. Addig szerintem fölösleges. Viszont azt az időd ki kell használni, és nem elszórni a pénzt.

Én 20 évesen költöztem el, a férjemmel költöztünk össze. Azóta is ott vagyunk. De ha nem lett volna munkám, nem mentem volna.

2012. aug. 13. 14:22
 29/29 A kérdező kommentje:

bele adni a közös költségekbe mindenféleképpen fogok!!

csak az elején nem,mert vhogy nekem is el kell indulnom,de ha már minden jól megy akkor természetesen adok bele, plusz nekem még a kutyámra is kell költeni,nem is keveset,de legalább ezt a pénzt leveszem a szüleim válláról :)

meg tesóm is ad bele majd a közös költségekbe szóval szerintem nem lesz gond :)

2012. aug. 13. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!