Hány évesen illik elköltözni otthonról? Ti mikor költöztetek el?
Nálunk a családban nincs veszekedés vagy ilyesmi,hogy az miatt költöznék el.Van egy évem a gimiből(5 éves a gimi, és év vesztes is vagyok) utána fogok dolgozni és alatta lerakok egy tanfolyamot,viszont ehhez pénz kell..most leszek 20 éves egy hónap múlva..viszont ,hogy fixen keressek pénzt legalább 3-4 éve kell,tehát 23-24 éves leszek,anyumék azt mondták csak akkor költözhetek ha már fixen keresek,addig nem,mert nem tudnám magam fenn tartani,mert tudják,hogy manapság elég drága minden..
szerintetek ha 23-24 esetleg 25 éves koromig a szüleimmel lakok az nem gond??
vagy már illik ilyenkorra elköltözni??
Én 21/f vagyok és sajnos elég sok betegségem van és életképtelen vagyok.
Nem szeretnék a szüleimen élősködni ezért leszek öngyilkos.
Nem illik vagy nem illik. Ahogy nektek jó.
"Illik elköltözni." Ettől a hajamat tudom tépni!
szerintem ez attól függ, hogy mikor tudsz megállni a saját lábadon. Az más kérdés, ha nincs miért, akkor minek? Hazaadsz mondjuk 40 ezret ( ha meg tudnál élni a saját lábadon, ez szerintem nem sok), a többit elrakod. ha lesz családod vagy lesz kiért, akkor mehetsz. Addig szerintem fölösleges. Viszont azt az időd ki kell használni, és nem elszórni a pénzt.
Én 20 évesen költöztem el, a férjemmel költöztünk össze. Azóta is ott vagyunk. De ha nem lett volna munkám, nem mentem volna.
bele adni a közös költségekbe mindenféleképpen fogok!!
csak az elején nem,mert vhogy nekem is el kell indulnom,de ha már minden jól megy akkor természetesen adok bele, plusz nekem még a kutyámra is kell költeni,nem is keveset,de legalább ezt a pénzt leveszem a szüleim válláról :)
meg tesóm is ad bele majd a közös költségekbe szóval szerintem nem lesz gond :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!