Több műszakban dolgozni nagyon kapcsolatromboló?
Sajnos igen, de valamiből meg kell élni.Nálunk sokáig csak az számított, hogy a gyerekekkel mindig legyen éppen valaki itthon, alig találkoztunk, aludni nem is aludtunk együtt.Mert hol ő volt éjjeles,hol én...Inkább a gyerekekkel aludtam.
Kevés idő jutott egymásra,és eléggé eltávolodtunk...
Talán nálatok más lesz,mert még nincsenek gyerekek,és jobban össze tudjátok hangolni a dolgokat.
Most hogy elvégeztem a sulit, és álláskereső lettem felmerült a kérdés hol keressek melót. Hiszen a páromat a saját közegéből "kiszakítottam" mivel feljöttünk Bp-re hisz vidéken nem volt álláslehetőség. Igaz most sem a szakmájában dolgozik és nem is lakunk albérletbe. Hiába dolgozik a párom, mivel a saját fizetése egyelőre elmegy más kiadásra még egy jó ideig. Szeretnék elhelyezkedni, igaz akkor sem lesz könnyű az élet egy fizetésből építeni. Országosan keresek melót hiszen nincs olyan ebbe a világba hogy én mondom meg itt és itt szeretnék dolgozni.
Nagyon sokat rágtam a körmömet, hogy pályázzak e messzi városba. Leültünk megbeszéltük a párommal. ő azt mondta az egymás felé tett bizalom a fontos. Ha tudunk egymásban bizni és tudjuk hogy azért van ez hogy kettőnknek jobb legyen akkor úgy könnyebb elviselni dolgokat. Nehéz úgy, de senki nem várhassa el a másiktól azt, hogy teljesen alárendelje magát a kapcsolatnak, hiszen később lehet sajnálni fogod, hogy nem valósítottad meg önmagad.
Mi a 7 éves kapcsolatunk alatt 1x voltunk egy 2 hetes külföldi nyaraláson. Borzasztó jó érzés volt, hiszen a hely ahol voltunk mindenki csak 1 hétre ment. Mi meg 2 hétre. S ott megértesz mindent, hogy igen dolgoztunk, lehet egymásnak adtuk a kilincset de most 2 hét csak rólunk szól. Az már más kérdés hogy vissza jöttünk és a felmondó levél várt minket.
Sokat dolgoztam én is úgy hogy a párom otthon volt amikor én nem, stb. De általában egy puszira mindig ütköztünk, vagy egy gyors reggeli vacsora. Ha ő otthon volt akkor sem tudtunk több mindent csinálni, mert nagy részben Ő aludt. Én kint voltam a konyhába vagy befészkeltem magam mellé az ágyba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!