Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Több műszakban dolgozni...

Több műszakban dolgozni nagyon kapcsolatromboló?

Figyelt kérdés
Párom folyamatos műszakban dolgozik, én pedig egy 3 műszakod munkarendű helyre jelentkeztem most. Igazából még nem nagyon látom át mennyit és hogyan leszünk együtt és mikor lesz időnk egymásra, közös programokra... stb. De minden esetre aggaszt a dolog. Ti, akik hasonló helyzetben vagytok, hogy vélekedtek erről, milyen így élni? Még nincs gyerekünk.
2012. aug. 11. 21:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én is féltem.Nem csak a változástól, de attól is hogy hogy fogom bírni.Meg attól is hogy ha nem bírom akkor nehogy azt mondják hogy nem akarok dolgozni.Így is megkaptam már hogy minden munkát el kell vállalni drága anyósomtól.Nem könnyű se így se úgy.Amikor nem volt munkám az volt rossz mert akkor meg feleslegesnek éreztem magam.Most meg semmire sem nagyon van időm.Amikor meg van bele kell sűrítenem mindent.Se a páromat nem el hanyagolni se a családomat.Kemény de lesz ennél jobb is.Remélem!! :)
2012. aug. 11. 22:48
 12/16 A kérdező kommentje:
11. válaszoló, te tudod miért kérdeztem ezt... Nekem mindezek mellé még jön, van egy beteg nagymama, aki velünk él, egy párom, 4 kutyánk, 1 utolsó félév a fősulin, szakdoga írással megspékelve és egy pénzügyi suli első féléve... Meg egy hatalmas vidéki családi ház, udvarral, kerttel.
2012. aug. 11. 22:58
 13/16 anonim ***** válasza:
Ez egyéntől függ.Gondolom nem szórakozásból vállalsz 3 műszakot és ezt a párod is megérti
2012. aug. 12. 00:07
 14/16 anonim ***** válasza:

Sajnos igen, de valamiből meg kell élni.Nálunk sokáig csak az számított, hogy a gyerekekkel mindig legyen éppen valaki itthon, alig találkoztunk, aludni nem is aludtunk együtt.Mert hol ő volt éjjeles,hol én...Inkább a gyerekekkel aludtam.

Kevés idő jutott egymásra,és eléggé eltávolodtunk...

Talán nálatok más lesz,mert még nincsenek gyerekek,és jobban össze tudjátok hangolni a dolgokat.

2012. aug. 12. 05:50
 15/16 anonim ***** válasza:

Most hogy elvégeztem a sulit, és álláskereső lettem felmerült a kérdés hol keressek melót. Hiszen a páromat a saját közegéből "kiszakítottam" mivel feljöttünk Bp-re hisz vidéken nem volt álláslehetőség. Igaz most sem a szakmájában dolgozik és nem is lakunk albérletbe. Hiába dolgozik a párom, mivel a saját fizetése egyelőre elmegy más kiadásra még egy jó ideig. Szeretnék elhelyezkedni, igaz akkor sem lesz könnyű az élet egy fizetésből építeni. Országosan keresek melót hiszen nincs olyan ebbe a világba hogy én mondom meg itt és itt szeretnék dolgozni.

Nagyon sokat rágtam a körmömet, hogy pályázzak e messzi városba. Leültünk megbeszéltük a párommal. ő azt mondta az egymás felé tett bizalom a fontos. Ha tudunk egymásban bizni és tudjuk hogy azért van ez hogy kettőnknek jobb legyen akkor úgy könnyebb elviselni dolgokat. Nehéz úgy, de senki nem várhassa el a másiktól azt, hogy teljesen alárendelje magát a kapcsolatnak, hiszen később lehet sajnálni fogod, hogy nem valósítottad meg önmagad.

Mi a 7 éves kapcsolatunk alatt 1x voltunk egy 2 hetes külföldi nyaraláson. Borzasztó jó érzés volt, hiszen a hely ahol voltunk mindenki csak 1 hétre ment. Mi meg 2 hétre. S ott megértesz mindent, hogy igen dolgoztunk, lehet egymásnak adtuk a kilincset de most 2 hét csak rólunk szól. Az már más kérdés hogy vissza jöttünk és a felmondó levél várt minket.

Sokat dolgoztam én is úgy hogy a párom otthon volt amikor én nem, stb. De általában egy puszira mindig ütköztünk, vagy egy gyors reggeli vacsora. Ha ő otthon volt akkor sem tudtunk több mindent csinálni, mert nagy részben Ő aludt. Én kint voltam a konyhába vagy befészkeltem magam mellé az ágyba.

2012. aug. 12. 14:38
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! ;)
2012. aug. 12. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!