Több műszakban dolgozni nagyon kapcsolatromboló?
Én 1 hónappal ezelőttig 2 műszakos voltam. A párom szorgalmazta, hogy hagyjam ott, most kevesebbet kapok, de többet vagyunk együtt. Ő sima 8 órás. Így, hogy mindketten műszakban vagytok, lehet még kevesebb időtök lesz együtt, bár volt több munkatársam akinek szintén műszakban dolgozó párja volt.
Műszakban nehezebb egyeztetni, hétvégéim alig voltak, néhány délután amikor épp felkeltem, vagy szabadnapos voltam. Ő utálta az egyedül töltött éjszakáit, mondjuk én jobban szerettem éjjel dolgozni.
Most tudunk tervezni közös programokat, délután ide-oda menni.
Bár amikor egyedül voltam sosem unatkoztam, volt időm takarítgatni, pakolászni anélkül, hogy kerülgetni kellett volna vagy "okos" tanácsokkal látott volna el, pihentem, gépeztem. Ami még jó a műszakban, hogy van szabad munkanap, amikor minden nyitva van.
Természetesen a párkapcsolatom a fontos, csakis! Hiába lenne több pénzem, pénzünk, ha nem lennénk egymásnak az egész semmit nem érne! Lehet valakinek ez az elgondolás nem jön be, hát, őt nagyon tudom sajnálni...
Természetesen a jövőnk építési is nagyon fontos számomra is, ezért is szeretnék akár több műszakot is bevállalva munkát vállalni, de semmi nem lehet olyan fontos az életben, mint a család, a párom, a vele együtt töltött percek, órák és együtt elköltött vacsorák! Nem sajnálom, hogy így gondolkodom, mert így is meglesz mindenünk, ebben biztos vagyok! Kérdés kinek mit jelent a "minden"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!