Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet ebből problémám? Tesóm...

Lehet ebből problémám? Tesóm majd megölt érte.

Figyelt kérdés
Tegnap unatkoztam,és fogtam a telefonkönyvet,elkezdtem hívogatni vezetékes számokon orvosokat,polgármestereket,meg egyéb emberkéket,volt,amikor nem szóltam bele,de volt,amikor kánikuláztam nekik...
2012. aug. 11. 16:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
te kis butus:)
2012. aug. 11. 17:02
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Talán nem lesz semmi következménye, legfeljebb egy jó kis telefonszámla, de azért máskor ne csinálj ilyet, mert tényleg lehet gond belőle, ha valaki felejelnt, akit többször zaklattál, ha mindenkit csak egyszer hívtál, akkor talán nem rágtak be annyira, hogy feljelentsenek.
2012. aug. 11. 17:04
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Baromira unatkozhattál, ha ezzel kötötted le magad. Imádkozz, hogy unalmukban ne jelentsenek fel. Ja és a telefonszámla miatt is. Tiszta hülye aki nem normális.......
2012. aug. 11. 18:51
 14/16 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?Én utoljára kb. hat éves koromban csináltam ilyet.Akkor is csak egyszer-kétszer,mert a barátaim ajánlották,hogy milyen jó móka,de én nem találtam olyan szórakoztatónak,ezért hamar felhagytam vele.Hát ne nézz túl nagyot,ha magasabb lesz a telefonszámla...megérdemelnéd,hogy kifizettessék veled.
2012. aug. 11. 21:55
 15/16 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Amúgy ezt a kánikulázást még sosem hallottam, ezt te találtad ki?

2012. aug. 11. 22:01
 16/16 anonim válasza:
Hány éves is vagy?oO
2012. aug. 17. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!