Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Igazuk lehet? Valóban ennyire...

Igazuk lehet? Valóban ennyire nem éri meg? Megbánom?

Figyelt kérdés

Szóval a sztori, hogy találtam külföldön állást szállodában szobalányként. Nagyon minimális nyelvtudást kértek. Regisztráltam egy oldalra ahol a kint élő magyarok tudnak tanácsot adni. Szállás+napi 3X-i étkezés biztosított heti 1 szabadnap, napi 10 óra munka, bejelentett állás, havi nettó 800€. Párom is kint dolgozik csak messzebb és anyagi okok miatt nem költözhetünk össze, mert az ő szállása ingyen van és így az enyém is az lenne a szállodában. De célunk az együttélés akár hosszútávon is kint.

A külföldön élők nem igazán értettek egyet, hogy megéri e nekem van aki szerint kevés a pénz. Lehet ők reálisabban látnak dolgokat de szerintem nem lenne olyan rossz ez a pénz.

A másik amit mindenki mondott, hogy a barátom sem fer velem, mert segíthetne más munkát találni vagy kivenni egy albérletet, hogy a közelében legyek. Illetve nem hagyná, hogy egy szállodában legyek, normális nyelvtudás nélkül csak fizikai munkásként. Szeretnék én is együtt élni vele de meg kell fognia egy darabig minden pénzt.

Ti ezen feltételek alapján elvállalnátok az állást (jelenleg Mo-on van állásom)?

Valóban nem szerethet a barátom ha ezt hagyja?

Már teljesen össze vagyok zavarodva.

2012. aug. 11. 14:45
1 2
 11/12 anonim válasza:
Szia! megkérdezhetem, hogy külföldön hol? És hol leszel te és hol a párod? 300kilóméter az sok. ha már mész mehetnél esetleg közelebb. A párod meg szólhatna pár jó szót a kollégáknál, mert egy helybeli könnyebben elintézi, hogy bekerülj valahova melózni. Nekem is a párom főnöke szerzett munkát. 22/L/Bayern
2012. aug. 21. 16:23
 12/12 A kérdező kommentje:
Frankfurt mellett leszek párom pedig északabbra van. Sok a 300 km de már nagyon régóta próbálom és most ez jött össze. Örülök, hogy végre kijutok viszont a jövőben mindenképp egy helyen vagy legalább közelebb szeretnénk dolgozni. Az a baj, hogy mindenki magyar akikkel dolgozik (még ha rég kint is vannak) és sajnos az 1 szabadnapján nem igazán tud melót keresni nekem. Amit tud elintéz, hogy kint könnyebb legyen nekem de a meló az egyenlőre marad 300 km-re :(
2012. aug. 22. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!