Urak válaszát is várom, hogy megtudjam ilyenkor mi játszódik le bennetek? Megcsal a Férjem? Miért tiltott ki a közös freemailünkről? Ki lett volna éhezve?
Január óta 350km-re került párom és a gyermekeim apja (1 és 6 évesek) dolgozni. Most mikor itthon volt éjszaka hívták. Férjem eljátszotta, hogy téves, majd felhívtam és kiderült egy nő keresi a Páromat. Mint utólag kiderült ugyanaz, aki kb. 1 hónapja benne volt a Férjem telefonjába úgy, hogy Baba és 3 szerelmes sms-t küldött Neki a nő. Ekkor felhívtam és azt mondta, hogy nem is volt semmi és nem is lesz köztük semmi, társkeresőn ismerkedtek meg. Párom azt mondta, hogy csak leveleztek, majd telefonálgattak, de semmi más nem volt. Majd jól összevesztünk Férjemmel és elküldtem. 1 napig nem vette fel a telefonját, én küldtem Neki sms-eket, nem válaszolt. Most 1 napja kikapcsolta a telefonját és kitiltott a közös freemailünkről.
Most mi járhat az Ő eszébe?
Ja és amíg a nő nem hívta, nagyon szép napunk volt. Ki is volt éhezve szexuálisan. Vajon, ha a nőtől megkapná ki lenne éhezve?
Nemrég lettem a felesége.
Nagyot csalódtam. Ha nem volnának a gyerekeim biztosan öngyilkosságot követnék el. Nagyon imádom a páromat.
Kérlek segítsetek!!!
Két dolgot tehetsz
1. Elhagyod, valahogy túléled les egy nyugodt normális életed neked és a gyerekeidnek
2. Maradsz, mindig mindent megbocsátasz, megalázkodsz, tűrsz, ő pedig ezt kihasználja, megcsal, lábtörlőnek használ (hisz veled lehet és ezt ő tudja is) Téged meg elvakít a szerelem. Csak ha ezt választod sose panaszkodj mert SOHA nem fog változni a helyzet, sőt elárulom idővel csak rosszabb lesz
Lehetne persze írni, hogy beszélj vele, állj a sarkadra, adj ultimátumot de te is tudod hogy nem fogsz hisz írtad is. Ha mindig mindent megbocsájtasz és még te alázkodsz meg előtte mit vársz? Páros lábbal kéne kirúgni amiért ennyire gusztustalan módon viselkedik de szegény még túl büszke ahhoz, hogy bocsánatot kérjen. Nagyon nagy képzavarban lehetsz ha azt hiszed neked KELL bocsánatot kérned!!!
Bocs ha durva voltam de ebben a helyzetben nem tudok a 2 választáson kívül átmeneti megoldást.
Megáll az eszem!!!!!
Kérdező, az én nézőpontomból az előző válasz kb úgy hangzik, hogy:
1, Otthagyod, és ezzel jól megszivatod önmagad, mert te egyedül maradsz 2 gyerekkel, és a nyakadba veszel egy válópert, majd idő multán visszakerülsz a "húspiacra", hát nem igazán jó kondiciókkal... ő meg - ha igaz a gyanúd - egyszerűen továbblép. és kész.
2, Maradsz a kapcsolatban, és jó eséllyel nem vesztessz a világon semmit se Te, se a gyerekeitek, nehány kellemetlen napon túl, mire ezt letisztázod magadban - bár lehet, hogy a legutóbbi lépésed után ez már nem rajtad fog múlni... már ha tényleg megtetted, hogy feljelentést tettél, és nem csak bosszantottad őket.
Egyébként az is vicces, ahogy mindenkit felpontoznak itt, aki a "dobd ki" pártján áll, és mindenkit le, aki azt mondja, hogy nincs veszve semmi. Gyanítom, arról van szó, hogy akik a "büszkeségükre" hallgattak anno, most önigazolást keresnek... én meg egyfelől úgy vagyok vele, hogy inkább élek 15 éve működő párkapcsolatban 0 pontos választ adva a gyakorikeredek.hu- n, mint fordítva:)) A valódi büszkeségi kérdés számomra meg az, hogy meg tudom-e tartani a párom, és a működő párkapcsolatom... és nem 1-2 pro vagy kontra kósza numera instant örömszerzési célból...
Egyébként mit értettél a #28-ban azon, hogy "Istennek érzi magát" meg "ha te nem tartanád össze"?
20.26-os, megfogtad a lényeget!
Azok, akik ilyenkor kidobják a párjukat, önzők, gyermetegek, mert ha sérelem érte őket, brühühü, hulljon a férgese.
Eszükbe sem jut azon gondolkodni, hogy miért is lépett félre (ha már) az illető. Mi hiányzott neki?
Egy kapcsolat fenntartásához két ember együttműködése szükséges.
Ha szeretem a párom, ebben az esetben megharcolok érte, és javítok magamon, hogy mellettem maradjon.
Azok pedig, akik arra buzdítják a kérdezőt, hogy most aztán vége a családnak, és zúzzuk szét, nem biztos, hogy voltak hasonló helyzetben, csak osztják az igét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!