Elmondjam neki, hogy mi játszódik le bennem?
Ugyanigy érzek, bár mi 4 éve vagyunk együtt.
Kiváncsi vagyok a válaszokra.
Második vagyok!
A mi kapcsolatunk is ugyanilyen, mint amit leirtál:)
Lehet, hogy ő is ugyanezt érzi, csak ő sem meri elmondani :)
Amúgy veszíteni nem veszíthetsz vele, ha elmondod. Lehet, hogy ez új színt vihet a kapcsolatotokba. Ha mégsem, és vége lesz, akkor meg azt is jobb megbeszélni. Ha viszont magadban tartod és nem vagy őszinte, az további feszültségeket gerjeszt.
A nagy lángoló szerelem elmúlik és marad a ragaszkodás, körülbelül az amit most érzel a párod iránt.
Viszont ha ez a helyzet nem változik előbb-utóbb ki fogsz lépni belőle, ami nem biztos, hogy a legjobb megoldás lenne.
A lényeg, hogy mindenféleképpen beszéld meg vele ezt a dolgot, és ha mind a ketten tesztek érte akkor talán jó is kisülhet belőle.
szerintem mond el a párodnak mit érezel hiszen ez egy oylan dolog amit te mostanában érzel és amire te vágysz ami alap egy kapcsolatba... na persze az se rossz kapocslat amiben most ti vagytok bár ha jó belegondolok szerintem a lazaság és az örült szerelem nem fér össze (ez az én véleményem) voltam laza kapcsiba el voltunk egymással de mindegyikünk ment a maga dolgára szal nem volt őrült nagy lángoló szerelem viszont voltam már olyan kapcsiba ahol lángolt minden:) de én szerintem (legalábbis nálunk) ott nem igazán fért bele h saját hobbi barátok stb ...persze kell egy kis szabad légtér de az ilyenbe nem ez az első... szal hogy a párod ezt hogy fogadja majd az attól függ h ő mennyire kötödő típus
és amúgy meg az nem egy biztos kapcsolat ahol tartasz attól ha elmondasz valamit a párodnak akkor esetleg kidob, biztos kapcsoltba az ember nyíltan meg mer beszélni mindent a másikkal!
sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!