Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Urak válaszát is várom, hogy...

Urak válaszát is várom, hogy megtudjam ilyenkor mi játszódik le bennetek? Megcsal a Férjem? Miért tiltott ki a közös freemailünkről? Ki lett volna éhezve?

Figyelt kérdés

Január óta 350km-re került párom és a gyermekeim apja (1 és 6 évesek) dolgozni. Most mikor itthon volt éjszaka hívták. Férjem eljátszotta, hogy téves, majd felhívtam és kiderült egy nő keresi a Páromat. Mint utólag kiderült ugyanaz, aki kb. 1 hónapja benne volt a Férjem telefonjába úgy, hogy Baba és 3 szerelmes sms-t küldött Neki a nő. Ekkor felhívtam és azt mondta, hogy nem is volt semmi és nem is lesz köztük semmi, társkeresőn ismerkedtek meg. Párom azt mondta, hogy csak leveleztek, majd telefonálgattak, de semmi más nem volt. Majd jól összevesztünk Férjemmel és elküldtem. 1 napig nem vette fel a telefonját, én küldtem Neki sms-eket, nem válaszolt. Most 1 napja kikapcsolta a telefonját és kitiltott a közös freemailünkről.

Most mi járhat az Ő eszébe?

Ja és amíg a nő nem hívta, nagyon szép napunk volt. Ki is volt éhezve szexuálisan. Vajon, ha a nőtől megkapná ki lenne éhezve?

Nemrég lettem a felesége.

Nagyot csalódtam. Ha nem volnának a gyerekeim biztosan öngyilkosságot követnék el. Nagyon imádom a páromat.

Kérlek segítsetek!!!

2012. aug. 11. 12:30
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem ne alázd meg magad annyira, hogy még te hívogatod sms-t küldesz neki ő meg le sem sz.rja a fejed. Sajnos egyértelmű, hogy megcsal, az meg hogy ki volt éhezve nem jelenti azt hogy mással nem volt. Az öngyilkosságra ne is gondolj a legrosszabb amit tehetsz. A te életednek annyi ő meg éli világát tovább. Ezzel segítenél magadon? Nem. Elhiszem, hogy szereted amit ő maximálisan ki is használ. Majd ha befejezte a kis nőcskével vissza megy hozzád - hisz tudja hogy lehet, mert te alig város - és még ki tudja hányszor eljátssza ezt veled. ÉS te idővel teljesen tönkre fogsz ebbe menni. Szerintem most amíg nem késő lépj és mire hazajön te már ott se légy. Akkor majd koppan.
2012. aug. 11. 14:56
 22/37 anonim ***** válasza:
11%

"Akkor szerintetek az is biztos, hogy megcsalt?

8 évig jelét sem vettem észre ilyesminek."

Kérdező, egyáltalán nem biztos, de ha nem akart otthagyni (ami egész valószínű), akkor most őszintén, mi a jelentősége? Hát csak többet nyom a mérlegben a ti X éves közös életetek meg a közös gyerekeitek, mint egy flört ... ha realizálódott, ha nem... szóval én férfiként azt nem értem, hogy mi értelme van ennyire túllihegni a szex-témát, hogy az összes kardos menyecske itten lapátot sürget, lazán deklarálva mellesleg, hogy szerintük az alkalmi szexnek nagyobb a jelentősége, mint a tartós kapcsolatnak. Ha volt egy jó estéje, hát volt, kb ennyi... nem azt mondom, hogy nem több a jelentősége egy mással elköltött jó vacsoránál vagy megivott jó italnál, mert annál tényleg több. De messze nem az élet központi kérdése... legalábbis nekem mindig többet számított az, hogy ki mellett ébredek fel minden nap, mint az, hogy kivel fekszem le éppen... ha tetszel érteni...

2012. aug. 11. 14:56
 23/37 A kérdező kommentje:

Én sajnos meg is bocsájtok Neki. De jó lenne, ha ez a nő nem lenne.

Ő nem fog keresni engem.

Bocsánatot 8 év alatt egyszer nem kért, ehhez Ő túl büszke.

Egyébként meg akkor tiltott ki a 8 éves közös freemailről, amikor megírtam Neki és a nőnek is sms-ben, hogy feljelentettem zaklatásért a rendőrségen. Az adatait, amit a TMobiltól vettem le és azt is megírtam, hogy felakartam tenni pár társkereső oldalra, de elment tőle a kedvem.

2012. aug. 11. 14:58
 24/37 A kérdező kommentje:

Sajnos nem tudom kitenni, mert imádom és a Lányaink is nagyon apásak.

Biztosan nőzik és ebben a szex is benne van?

2012. aug. 11. 15:02
 25/37 A kérdező kommentje:

Ha nem hívogatom, Ő büszkébb, Ő nem fog hívni.

Ha "ki volt éhezve nem jelenti azt, hogy mással nem volt"???

Azt nem értem, ha van egy nő, akit felhívnak és elküldenek, hogy éppen a párommal van, nem lép le? Akármi is történt köztünk, én a nő helyébe megérteném, hogy foglalt a férfi és nekem nem kellene még szexre sem! NEM? A nő az aki később jött a kapcsolatba, neki kellene kilépnie.

2012. aug. 11. 15:13
 26/37 anonim ***** válasza:
100%
johogy sosem fog bocsanatot kerni toled ha istenkent kezeled es barmit megtehet, ebben a szituacioban is a vegen te leszel a hibas. Ha nem ez a no lenne akkor lenne /vagy lesz mas. Te meg majd szepen asszisztalsz hozza mert hogy imadod. Pont ezt hasznalja ki. tudja hogy barmit megtehet te ugyis megbocsaltassz. Te a tipikus aldozat tipusu no vagy, akibe ha belerugnak akkor is isteniti az adott pasit.a ferjed egy szemet alak aki a csaladja mellett tarskereson keresgel, erre nincs mentseg hiaba akarod megmagyarazni.Nem tudom a kedves ferjed mit szolna ha te is regisztralnal tarskeresore es pasik hivogatnanak....
2012. aug. 11. 15:50
 27/37 anonim ***** válasza:
100%
23-as! De akkor a nőnek is lehet fűvel-fával egyszer-egyszer, ugye?
2012. aug. 11. 15:54
 28/37 A kérdező kommentje:

De mit tehetnék, hogy ne érezze Istennek magát?

Ha nem én tartanám össze a Családunk, már rég nem lenne család.

2012. aug. 11. 15:59
 29/37 anonim ***** válasza:
22%

#28-as, nem látom, hogy különbséget tettem volna "a férfi" meg "a nő" között, lévén, hogy heteroszexuális viszonyt feltételezve ahhoz 1 férfi és 1 nő kell legújabb kori számítások szerint:)

De ha már szóba hoztad, azért van némi különbség, mégpedig pont az, hogy a nők a saját viszonyaikat is hajlamosak túldrámázni, annak a valóságosnál sokkal nagyobb jelentőséget tulajdonítani. Tehát, általánosságban nézve, ha a nő lép félre, az sokkal inkább fenyegeti a lényeget, a kapcsolatot, mert lelki drámát csinál önmagának a saját félrelépéséből is. Persze ez általánosság, van sok nő, aki azt is képes a helyén kezelni, és rájuk pont az igaz, mint a férfiakra. Egyébként meg ld. #16-os válasz.

2012. aug. 11. 17:02
 30/37 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező! "amikor megírtam Neki és a nőnek is sms-ben, hogy feljelentettem zaklatásért a rendőrségen. Az adatait, amit a TMobiltól vettem le és azt is megírtam, hogy felakartam tenni pár társkereső oldalra, de elment tőle a kedvem."

Azért te sem vagy kispályás!

Ha ilyen agresszívan, és becstelenül reagálsz, te magad űzöd el...

2012. aug. 11. 17:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!