Urak válaszát is várom, hogy megtudjam ilyenkor mi játszódik le bennetek? Megcsal a Férjem? Miért tiltott ki a közös freemailünkről? Ki lett volna éhezve?
Január óta 350km-re került párom és a gyermekeim apja (1 és 6 évesek) dolgozni. Most mikor itthon volt éjszaka hívták. Férjem eljátszotta, hogy téves, majd felhívtam és kiderült egy nő keresi a Páromat. Mint utólag kiderült ugyanaz, aki kb. 1 hónapja benne volt a Férjem telefonjába úgy, hogy Baba és 3 szerelmes sms-t küldött Neki a nő. Ekkor felhívtam és azt mondta, hogy nem is volt semmi és nem is lesz köztük semmi, társkeresőn ismerkedtek meg. Párom azt mondta, hogy csak leveleztek, majd telefonálgattak, de semmi más nem volt. Majd jól összevesztünk Férjemmel és elküldtem. 1 napig nem vette fel a telefonját, én küldtem Neki sms-eket, nem válaszolt. Most 1 napja kikapcsolta a telefonját és kitiltott a közös freemailünkről.
Most mi járhat az Ő eszébe?
Ja és amíg a nő nem hívta, nagyon szép napunk volt. Ki is volt éhezve szexuálisan. Vajon, ha a nőtől megkapná ki lenne éhezve?
Nemrég lettem a felesége.
Nagyot csalódtam. Ha nem volnának a gyerekeim biztosan öngyilkosságot követnék el. Nagyon imádom a páromat.
Kérlek segítsetek!!!
Öcsém,mekkora kavarás..Már bocsi!
Én 5 km-re dolgozom,és nem hív senki éjszaka,főleg Baba.
Megoldom,hogy így legyen,épp ezért nincs semmi gondom a gyönyörű Barátnőmmel,és Neki sem velem.
Felejts el a kapcsolatotokat,mert az csak rosszabb lesz.
"Majd jól összevesztünk Férjemmel és elküldtem. 1 napig nem vette fel a telefonját, én küldtem Neki sms-eket, nem válaszolt. Most 1 napja kikapcsolta a telefonját és kitiltott a közös freemailünkről."
ha te elküldted, nehogy már te keresed meg! majd ő megkeres, hogy bocsánatot kérjen, amiért nőzik. legyen már benned tartás, bázz!
"Nemrég lettem a felesége.
Nagyot csalódtam. Ha nem volnának a gyerekeim biztosan öngyilkosságot követnék el. Nagyon imádom a páromat."
egy faszi sem érdemli meg, hogy öngyilkos legyél miatta. most lehet hogy szar, nekem is volt ilyen, de majd kihevered, és csak nevetsz a buta gondolatokon utóbb.
Vigyázz magadra, és a gyerekekre, ne tégy kárt magadban, ne is idegeskedj túlságosan, minden ki fog derülni.
Egyértelműnek tűnik, igen, de attól még lehet, nem az van, amire gondolsz.
Ha meg akarod tartani, csak úgy tudod, ha észnél vagy. Légy kedves, ne követelőzz, mert azzal biztosan a másik karjaiba kergeted.
Ha nemrég vett feleségül, nyilván szeret téged, és a gyerekeknek sem akarhat rosszat.
Itt egyesek könnyen dobálóznak azzal, hogy dobd ki, de ez nem biztos, hogy jó megoldás. Szereted, ott van a család, és az anyagiak.
Hódítsd vissza!!!!
Időpont ma 13:59 /kérdező kommentje
a válaszom alatt a te kommented volt,vagy az még egy másik válasz? bocsi,de elszeretném kerülni a félreértéseket.
Bocsi elnyomta a baba.
Akkor szerintetek az is biztos, hogy megcsalt?
8 évig jelét sem vettem észre ilyesminek.
Párom is állítólag a társkeresőn szétnézett, aztán ráírt egy nő, de a nő már az előzőnél állította, hogy nem is volt és nem is lesz köztük semmi, majd egy hónap múlva újra hívta. De lehet, hogy minden nap hívja? De minek?
"A magány érzése hozta ki belőle a csajozási ösztönt"? Ő is azt mondta, hogy de messze kerültünk egymástól...
De ha az egy hónap csak arra volt elég, hogy kitörölje a telefonjából a megszólításokat és sms-eket...Azt mondta nincs senkije. Ja és amikor elkértem a számát a téves hívónak, még Ő volt felháborodva, hogy Ő nem fog így élni, hogy én bizalmatlankodom. Ja a csaj is 90 km-re van Tőle.
Előző, kinek büszkesége (egója) van, és kinek párja... ld #16. Mindenki maga dönt, hogy neki mi a fontosabb...
Szerintem a büszkeség a harag mellett a második legrosszabb tanácsadó családi konfliktusokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!