Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólsz ehhez a cikkhez?...

Mit szólsz ehhez a cikkhez? Szerinted se hibázott senki a családból?

Figyelt kérdés
[link]
2012. aug. 11. 10:27
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem hibáztak, 8 évesen engem is hagytak egyedül, igaz kertesházban, pl: reggel anyáék elmentek dolgozni, és amíg nekem suliba nem kellett mennem, addig egyedül voltam itthon. Ők a szobában hagyták egyedül, 8 évesen nem olyan kislány már, általános iskolából szoktam figyelni a másodikosokat, és valóban nem olyan pici agyatlanok már, mintha óvisak lennének.. De nem hinném, hogy nem tudtak rá jobban figyelni, ha úgy írják, hogy próbálkozott a kislány már előtte is.

Ha tudták, hogy képes rá, hogy megcsinálja, nem ártott volna 5 percenként benézni, 5 perc alatt talán nem lett volna képes ilyen mutatványra a kislány. Max annyi idő alatt kinyitja az ablakot, meg felmászik nagy nehezen...

Hibásak a szülők is, de megértem, hogy nem loholtak egy egészséges normális 8 éves kislány után,folyton-folyvást. Nem olyan baba már.

15L

2012. aug. 11. 11:44
 22/30 anonim ***** válasza:
0%
Bocsi,a fekete porról először nem gondoltam,hogy a rendőrség kenhette oda,akkor azt gyorsan vissza is vonom,de a véleményem ettől még nem változik.Szerintem a szülők valóban egy kissé gondatlanok voltak.
2012. aug. 11. 11:45
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

'Szerintem nem hibáztak, 8 évesen engem is hagytak egyedül, igaz kertesházban'

Javítok: Nem csak a szülők hibáztak

2012. aug. 11. 11:45
 24/30 anonim ***** válasza:
66%

Attól, hogy ebédeltek, a gyerek még befejezhette korábban és kinyargalhatott a konyhából. Gondolom a szülők meg lassabban ettek és még maradtak beszélgetni.

8 évesen a lakáson belül nekem se voltak állandóan a nyomomban.

Sőt, én 9 éves korom körül "világgá mentem", mert kíváncsi voltam meg mert tiltott dolog volt. A harmadik szomszéd hozott vissza, ott buktam le :)

2012. aug. 11. 11:49
 25/30 anonim ***** válasza:
75%

15.

A párkány nem koszos volt, hanem nyomokat kerestek és bekenték a rendőrök. Nem hinném, hogy öngyilkos akart lenni. Szerintem csak egy eleven kislány, aki lehet csak ki akart ülni a párkányra. Sajnos megesik az ilyen, igazából hibást ilyenkor nem lehet találni.

2012. aug. 11. 11:49
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsétlen baleset. Egy 8 évest már a legtöbben otthon is hagynak, míg elmennek ide-oda. Itt faluhelyen brancsokban járják a környéket, biciklivel is elmennek messzebbre.A szobában meg áll. nézni kellene? 8 éves! Ha már csinált ilyet, azt viszont nagyon komolyan kellett volna büntetni,és rácsot szerelhettek volna.
2012. aug. 11. 13:20
 27/30 anonim ***** válasza:
46%

Az csak kifogás, hogy kicsi a konyha és nem fér el egyszerre a család egy asztalnál ebédelni.

Akkor is, a szülők nem a számítógép előtt ebédelnek, (ami mellesleg valószínűleg elvonta a figyelmüket is), hanem akkor mindenki ott bent abban a szobában eszik, együtt, egyszerre.

Vagy másik esetben, hogy a két gyerek eszik együtt, hiszen a fiú már elég nagy lett volna ahhoz, hogy együtt egyen a hugival.

Vagy egyik szülő az egyik gyerekkel, másik a másikkal.

Én nem akarom bántani a család tagjait, de tény, hogy nem volt senki a kislány körül, aki odafigyelt volna arra, hogy éppen mit csinál.

2012. aug. 11. 16:10
 28/30 anonim ***** válasza:

Valamiben biztos, hogy hibáztak, de nem abban, hogy egy szobában egyedül hagyták a kislányt. Ha nem kilökték, hanem tényleg magától mászott ki, akkor valószínűleg valami pszichés problémája lehetett. És ami az öngyilkosságot illeti: József Attila pl. 9 éves korában próbált meg először öngyilkos lenni.

Ha valóban ez volt a szándéka, akkor viszont biztos, hogy van valami a háttérben....

2012. aug. 11. 16:27
 29/30 A kérdező kommentje:
és tényleg,József Attila is kilenc évesen akart öngyilkos lenni először,de azóta már egyre hamarabb érnek a gyerekek,egy mai 8 éves már nem olyan hűde kicsi gyerek
2012. aug. 11. 16:32
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy direkt ugrott ki, lehet, hogy csak kiállt az ablakba nézelődni, mert nem tudta felmérni a veszélyt, és megcsúszott/megszédült és leesett..
2012. aug. 11. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!