Mit szólsz ehhez a cikkhez? Szerinted se hibázott senki a családból?
Egyébként meg acikkben nincs olyan információ, ami alapján el lehetne dönteni, hogy ki hibázott.
Találgatni lehet csak.
a szülők is biztos h hibáztak mert 1 nyolc élves kislánynak már biztos h van félelemérzete.az is lehet h a mutatványaival magára akarta vonni a családja figyelmét,csak éppen balul sült el...
h ki hibázott azt nehéz megmondani,mivel nem tudjuk h milyen a család.
"Ebédidőben az egész családnak nem egy asztal mellett kellene ülni, és mindenkinek együtt ebédelni???"
De igen csak egy panel konyhába max. két ember fér el. Előbb utóbb megunja az ember, hogy mindig másra vár, hogy végezzen, így inkább megeszi a szobában.
Én hat évesen többször is csináltam hasonló mutatvány. Mi a másodikon laktunk és föl szoktam mászni az erkély korlátjára és ott egyensúlyoztam. Anyukám nem egyszer szedett le és csapott a seggemre. Tudtam hogy nem szabad de akkor is csináltam. Arra is emlékszem, hogy gyorsan befejeztem az ebédet és akkor csináltam mert tudtam hogy a többiek a konyhában vannak. Csak nekem ezek szerint szerencsém volt. Amennyire emlékszem nem akartam magamra fölhívni a figyelmet, nem voltak pszichés gondjaim, öngyilkos meg végképp nem akartam lenni, egyszerűen csak izgalmas volt.
És szerintem sem tud a szülő a nap 24 órájában a gyerekkel lenni. Én nagyon sajnálom a szülőket az ilyen esetekben és nem tudom hibáztatni őket.
1.Az egész családnak együtt,egy asztalnál kellett volna ebédelnie,főleg,ha olyan jó a kapcsolatuk,és azért is,mert azért mégiscsak egy családról van szó.
2.Arra a nyolc éves kislányra figyelni kellene jobban,főleg,hogy valóban írják,hogy:"Úgy tudjuk nem először kísértette így a sorsot: volt, hogy édesapja rá is csapott, hogy elvegye a kedvét a további mutatványoktól."
Na most ugye ki tudja,hogy hol és hogyan csapott rá az apja.Lehet,hogy a kislánynak ez nagyon rosszul esett,lehet,hogy nem felejtette el és öngyilkos akart lenni.Nem buta egy nyolc éves,fel tudja fogni,hogy mi az a halál,mi az a veszély és hogy a 4.emeletről leesni veszélyes,ezért nem nyúlkálunk az ablakhoz 8 éves fejjel,vagy ha nyúlkálunk is,akkor sem mázunk fel a radiátorra,ha pedig nem tudjuk kinyitni az ablakot,akkor segítséget hívunk.
-A kislányt már jóval előbb pszichológushoz kellett volna vinni.
-A szomszéd is megmondta,hogy a dolog várható volt,tehát abban a családban valószínűleg történtek dolgok,amit a rendőrségtől és a családsegítőtől mindenki eltitkol.
-Látszik az ablakon meg a párkányon,hogy milyen mocskos,ennek is van jelentősége:nem lehet túl gazdag család és nem lehetnek túl igényesek sem a környezetükre.-->emiatt is indíttatnék vizsgálatokat.
Kis szerencséje volt a lánynak,hogy túlélte,bár lehet,hogy nem fog fogyaték nélkül az altatásból felébredni.Nagyon sajnálom a kislányt,a szülőket pedig mélyen megvetem.Nyilván nem lehet egy szülő a nap 24 órájában a gyereke mellett,főleg ha a gyerek 8 éves..viszont azért bele kell gondolni abba is,hogy ilyen egy normális családban kevesebbszer történik meg..főleg,hogy még radiátor is van a kislány szobájába..
Viccből felmászott?A szülőket akarta szivatni?Vagy öngyilkosság akart lenni?Ki tudja,de az biztos,hogy ezt a kislányt NEM CSAK SAJNÁLNI KELL,de meg is kellene nevelni.
Mi is laktunk panelban,de mindig együtt ebédeltünk öten. Ellehet férni,ha szűken is az asztalnál.
A kislányíra pedig oda kellett volna figyelni.
Mielőtt anya lettem,ezért az esetért két napig morogtam volna,és átkoznám a szülőket. Most már egy ötéves gyerekkel kijelenthetem,hogy a gyerekek néha nagyon bolondok,és irtó meredek dolgokat találnak ki néha.Higgyétek el,elég egy fél pillanatra is lankadjon a figyelmed és máris kifundálnak valamit. Az én lányom négyévesen elindult az unokatesójához,át a város egyik legforgalmasabb útján,igaz,hogy közel laknak.Mindezt úgy,hogy én a házban,az apja meg a kertben volt...
Bár napokig ostoroztam magam.
A rendőrség szerint hibáztak: "A rendőrség kiskorú gondatlan veszélyeztetése miatt indított nyomozást a szülők ellen."
"Látszik az ablakon meg a párkányon,hogy milyen mocskos,ennek is van jelentősége:nem lehet túl gazdag család és nem lehetnek túl igényesek sem a környezetükre."
Gondolom azt a fekete port a rendőrök kenték oda, hogy új lenyomatott tudjanak venni.
14-es válaszoló, egyetértek veled. Szerintem is csak kíváncsiság, olyat tenni amit nem szabad, és csak véletlen kiesés lehetett.
A szülőket viszont hibáztatom, mert egy ilyen eset után fel kellett volna tetetni rácsot, vagy ... amit nem látok.
Unokám még nincs 4 éves, a 10.-en laknak, az biztos, ha megtudok egy ilyen esetet is, rögtön nemhagyom valami védelem nélkül az ablakokat, teraszajtót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!