Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csak én vagyok így vele? Vagy...

Csak én vagyok így vele? Vagy rajtam kívül senki nem kap agyf@szt az ilyen színesmintás newyorkeres és ehhez hasonló polóktól?

Figyelt kérdés
Nekem olyan semmitmondóak és nem tetszenek,nagyon béna.És kb. minden másfeledik tatabányai lányon ilyet látok.Mi van benne ami engem nem fogott meg?:D
2010. aug. 14. 12:53
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
82%

Én atól a nagyszemű állatostól vagyok kiakadva. Aranyosak az állatok, de pont a csajok mellén van a két szem, ijesztő.

24/F

2010. aug. 14. 13:00
 2/16 anonim ***** válasza:
81%

Ja, aztán hiába mondod, hogy a szemeibe nézel miközben beszélsz vele.

Itt meg mindenki abba a fehér szürkemintás "romapulóverben" van. :D

2010. aug. 14. 13:01
 3/16 anonim ***** válasza:
62%
szerintem is nagyon semmilyen és unalmas. bár pesten már nincs annyi ilyen úgy vettem észre
2010. aug. 14. 13:31
 4/16 anonim ***** válasza:
62%
miskolcon is olyanokat hord a sok emo esküszöm ki kéne tiltani néhány ruhadarabot a new yorkerből.. na meg a hamkó ed hardy meg a rolling stones jeles csillogós póló a menő..
2010. aug. 14. 13:32
 5/16 anonim ***** válasza:
88%

Nekem is van egy ilyen pólóm ami rózsaszín és azon van a méhecske..Én nagyon szerettem azt a pólómat:D És nekem nagyon tetszik..De igazából mi vele a baj nem értem?:S

13/L

2010. aug. 14. 13:37
 6/16 anonim ***** válasza:
74%

nekem nagyon nem tetszenek ezek a nagy mintás strasszköves színes pólók, szinte mindenkin olyan van, eléggé stílustalan és tucat, na meg gagyi.

22f

2010. aug. 14. 13:53
 7/16 anonim ***** válasza:
nekem tetszenek pedig 21 vagyok:d
2010. aug. 14. 14:47
 8/16 anonim ***** válasza:
azért vannak aranyosak.. pl nekem olyan kis szellemfigurás van rajta szivárvánnyal meg sütivel.:) szeretem azt a pólót.:D meg olyan hogy Daddy's girl:D de az azért mert vicces. de van pl olyan hogy sok kis méhecske, sima sárgák, balra repülnek, de néhány jobbra fordul és szivárványszínű:D és oda van alá írva hogy 'Bee Different' az is aranyos.:D
2010. aug. 14. 15:06
 9/16 anonim ***** válasza:
76%

Én sem szeretem az ilyen stílusú pólókat. Inkább vagyok elegáns és nőies, mint ilyen....nem is tudom milyenes....

16/L

2010. aug. 14. 15:19
 10/16 anonim ***** válasza:
75%
Engem is idegesítenek. Régen olyanokat hordtam, mára már leszoktam róluk, már belátom milyen randák. :D
2010. aug. 14. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!