Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csak én vagyok így vele? Vagy...

Csak én vagyok így vele? Vagy rajtam kívül senki nem kap agyf@szt az ilyen színesmintás newyorkeres és ehhez hasonló polóktól?

Figyelt kérdés
Nekem olyan semmitmondóak és nem tetszenek,nagyon béna.És kb. minden másfeledik tatabányai lányon ilyet látok.Mi van benne ami engem nem fogott meg?:D
2010. aug. 14. 12:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Agyf*szt?! :D
2010. aug. 14. 18:58
 12/16 anonim ***** válasza:
63%
A new yorkeres pólók nem feltétlenül rosszak, van 2 pólóm, amit még több mint 2 éve vettem és még mindig jók, simán lehet hordani. Szoktam a New Yorkerben vásárolni és szerintem igaz, hogy tele van tömegcuccokkal, de vannak olyan felsők, amik megfognak. Egy 10-16 évesnek pedig nem kell szerintem nőiesen öltözködnie és szerintem manapság egy sima felsőt sehol nem lehet venni, ami kibír 3 mosást. Mindenki ki van akadva, hogy túl hamar felnőnek a gyerekek, de amikor meg a bohókás, flitteres, csillogó ruhákról van szó az meg már nem jó? Persze mindenkinek megvan a saját véleménye, akinek nem tetszik, nem muszáj ott vásárolnia :) Mellesleg lányoknál szerintem jó cuccok vannak a New Yorkerben, de a fiúknál van pár necces dolog :D Amúgy is túl drága, olyan sűrűn annyira nagyon nem lehet ott vásárolni :) Szóval én az ellentáborhoz tartozok :D
2010. aug. 14. 21:37
 13/16 A kérdező kommentje:

21:37

Nem magyarázkodom.Úgylátom félreértetted a kérdést ;)

A newyorkerben nem csak színes,mintás polókat kapni...

2010. aug. 14. 21:50
 14/16 anonim ***** válasza:

Engem nem zavar, ha vki tudja hordani, és nemcsak az van, hogy van egy póló, farmer, tornacipő, mindez random módon összeválogatva, nem figyelve arra, hogy passzolnak-e egymáshoz...

Egyébként én sem nagyon szoktam ilyen nagy nyomott mintás cuccokat viselni... főleg nem azokat, amiken ilyen bazi nagy felirat van (gyakran még értelme sincs a feliratnak, csak pár hangzatos szlogen meg szókapcsolat összedobálva)...

2010. aug. 15. 15:24
 15/16 anonim ***** válasza:

Én nekem pl. Daddy's Girl-es pólóm tudatból van:D Szóval amikor megláttam akkor pont apuval vásárolgattunk és Ő vette nekem:) Így ezt a pólót azért is szeretem..:D De van olyan amikor a New Yorkerben leárazás van és pl. tavalyról megmarad egy póló én inkább azokat szoktam megvenni mert olyan nem hiszem hogy másnak is lesz..:D

13/L

2010. aug. 16. 14:34
 16/16 anonim válasza:
38%

Akinek nemteccik az nem veszi meg:D

Van akinek ez a stílusa, van akinek ez teccik és nem a nőiesebb öltözködés.:D ezvan.ezt kell szeretnixD 14/L

2010. aug. 21. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!