Mit titkol előlem?
Párom nemrég ért haza a munkából. Kimentem feltörölni a konyhát és mikor bejöttem, láttam, hogy a gépnél ül és hirtelen kilépett egy oldalról. Kérdeztem,hogy mit nézett; mondta, hogy semmit. Mondtam neki, hogy megnézem az előzményeket, erre ő lecsapta a laptop tetejét és nevetett...
Szerintetek?
úúúristen. pont ezzel a viselkedéseddel fogod betenni a kaput a kapcsolatnak.
hagyd békén, neki is lehetnek olyan dolgai, amik nem tartoznak rád.
én pl még azt sem szeretem, ha a párom átnézeget az én laptopomra, mikor ide írok. van neki is sajátja, azt nézegesse :)
A pároknál miért kell magánélet?(amúgy már fentebb válaszoltam)
A válaszíró 75%-ban hasznos válaszokat ad.
# 22/22 ma 19:38
Mire gondolsz?
A pároknál miért kell magánélet?
JÉZUSOM. Üzenném a párodnak, hogy meneküljön...
Én irtam a magánéletet: EZ csak annyit jelent, hogy nem kell minden pillanatról beszámolni a a másiknak, lehetnek barátai, akikkel egyedül találkozik (a párja nélkül), lehetnek olyan hobbijai, amikben a másik nem vesz részt, stb.
Az természetesen NEM fér bele, hogy másokkal flörtöl, megcsalja a partnerét, stb, de AZ, hogy beszélget valakikel, akit a párja nem ismer, szerintem igen.
Mellékesen a legtöbb értelmes embernek igénye van arra, hogy valamennyi idöt egyedül töltsön, a másik nélkül, és ha erre nincs lehetösége, akkor csak idö kérdése, mikor menekül el az ennyire kisajátitó kapcsolatból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!