Mit titkol előlem?
Párom nemrég ért haza a munkából. Kimentem feltörölni a konyhát és mikor bejöttem, láttam, hogy a gépnél ül és hirtelen kilépett egy oldalról. Kérdeztem,hogy mit nézett; mondta, hogy semmit. Mondtam neki, hogy megnézem az előzményeket, erre ő lecsapta a laptop tetejét és nevetett...
Szerintetek?
A férjem egyszer viselkedett így, ha közeledtem elfordult a laptoppal. Ha mellé ültem, bezárta az ablakot, vagy lecsukta.
Később mesélte el (akkor ő se akarta, bár egy kérdésnél többet nem forszíroztam), hogy a barátnőim átküldtek neki egy "feleségismereti" kérdőívet a lánybúcsúmra és nem akarta, hogy meglássam, hogy azt töltögeti ki. De ezt csak a lánybúcsú után mondta el, mert meglepetésnek szánták a barátnőim és ő is.
se szülinap, semmi...
Nem tudom, nem gondolok konkrétan semmire, de miért kell titkolóznia előttem? Kapcsolatunk előtt legjobb barátok voltunk...
Mindenkinek kell hogy legyenek saját titkai, még ha bagatell vagy szánalmas dolgok is.
Ha ezt nem tartod tiszteletben, és mindenről tudni akarsz, akkor a kapcsolat hanyatlásnak indul.
Attól, hogy együtt vagytok, meg/vagy/és barátok is vagytok, még lehetnek magándolgai. Ha nagyon erölködsz, akkor azzal teszed tönkre a kapcsolatot. Ha tényleg valami olyat nézett volna, ami nem fér bele, akkor nem nevetett volna, hanem büntudatosan nézett volna.
Lehet, hogy valamelyik haver küldött valamit, ami nem rád tartozik (mert kettejük közötti bizalmas téma - pl. a másik párkapcsolata), vagy valami hülye vicc, stb.
A helyedben nem foglalkoznék ezzel, ennyi böven belefér.
16:05
Jajj köszi ezen jót derültem! :-)
Tiszta paranoiás vagy. Emiatt rögtön kérdést írsz ki és drámázol?
Mindenkinek van magánélete!
Ha a barátnőm az előzményeket bogarászná vagy besértődne, mert nem mondok el neki MINDENT, úgy otthagynám, mint a vihar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!