Kedden indulunk Herceghalomra a párommal.Már alig várjuk:)
2012. aug. 10. 13:33
32/42 anonim válasza:
3 napot voltunk Balatonon a párommal. Egy napot voltunk családdal strandon. Talán még lesz egy nap velencei-tó vagy balaton a párommal :)
20/L
2012. aug. 10. 13:45
33/42 anonim válasza:
1 hetet voltunk a Balatonon a párommal, a kisfiunkkal és apámmal. Jó volt. Bár még sosem voltam ilyen felállásban nyaralni. Sem gyerekkel, sem apámmal. Rettegtem is, de nagyon klasszra sikerült! :)
2012. aug. 10. 14:01
34/42 anonim válasza:
Mi 21.én megyünk Siófokra 4 napra. Ezen kívül csak egy napos strandolások voltak a Velencei tavon. Sajnos pénz és idő hiány miatt több most nem megy,majd talán jövőre:) De ennek is nagyon örülök és szerencsés vagyok ,hogy legalább ennyit emegengedhetek magamnak
2012. aug. 10. 14:07
35/42 anonim válasza:
nyaralás minek??
2012. aug. 10. 16:01
36/42 anonim válasza:
Nem.Senkivel.Jó nagy kalap kaksi volt ez a nyár is,örülök,hogy vége.
2012. aug. 10. 21:53
37/42 anonim válasza:
Voltunk 5 napot Balatonnál, de vissza kellett jönni egyéb okok miatt, utána 5 napot itthön voltam, csinálgattam a lakást. Rossz idő volt, csak kétszer tudtunk fürödni. Következő hetes szabim szeptemberre kaptam, vagy lemegyünk Balatonra megint, vagy ha rossz idő lesz, téliesítem a lakást.
2012. aug. 11. 09:41
38/42 anonim válasza:
nem voltunk nyaralni, nem engedhetjük meg magunkat :/ majd talán máskor sikerül...
2012. aug. 20. 18:28
39/42 anonim válasza:
Mi Hajdúszoboszlón voltunk 6 napot/5éjszakát
párommal+rokonokkal.
2012. aug. 20. 18:31
40/42 anonim válasza:
Szüleimmel és a húgommal 10 napot Egyiptomba voltunk.
Ahogy haza jöttünk 1 hét múlva mentünk a Balatonra 1 hetet a barátokkal.
Most augusztusba a bárommal 10 napra mentünk Görögországba ahol történt egy eljegyzés :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.