Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Voltatok nyaralni az idén?...

Voltatok nyaralni az idén? Családdal, pároddal, barátokkal?

Figyelt kérdés
Mennyi időre? Külföld vagy belföld?
2012. aug. 10. 10:18
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
59%

A családommal mennék még augusztusban 2 napra Balatonra, ha a főnök elengedne akkor, amikorra kértem a szabit. -.-

Illetve szeptemberben megyek Horvátországba és Olaszországba pár napra. Meg is dolgoztunk érte most a nyáron, szinte semmi életem nincs munka mellett, így úgy érzem, ennyi jár (külföldi munkahely mellett, itthoni fizetésből nem mehetnénk).

2012. aug. 10. 10:38
 12/42 anonim ***** válasza:
Siófokon voltunk, egy hetet párommal, anyukámmal, nagyimmal és a húgommal. A párom és én külön apartmanban laktunk.
2012. aug. 10. 10:40
 13/42 anonim ***** válasza:
69%
Igen, 4 napot a Balatonon baráti társasággal, Pannónia Fesztiválon. Sajnos a Depresszió és TCS koncertet elmosta az eső, de amúgy nagyon élveztük a kiruccanást. :)
2012. aug. 10. 10:42
 14/42 anonim ***** válasza:

Júniusban voltunk 3 napra közelbe,végig strand

július végén 2 hét szabi,voltunk 4 napra kecskemét és könyékén,élményfürdő,miegymás,majd aug elején nyíregyháza 2 nap fürdők,1 nap állatkert,műrepülős vb

Párommal kettesben voltunk.

Még aug végére vagy szeptember elejére 3 napra el fogunk menni valahova

Jó mert a cég elég szép összeg cafeteriát ad,szép kártyán,igy gyakorltilag benzinen kivül csak 1-1 fagyit apróságot fizetünk kp

(és azért nem hetes nyaralások,mert egy helyben az sok,inkább több 3-4 naposat szeretünk)

2012. aug. 10. 10:43
 15/42 anonim ***** válasza:
Jövőhét szombaton indulunk párommal 1 hétre Balatonra :)
2012. aug. 10. 10:44
 16/42 A kérdező kommentje:

örülök hogy ennyi mindenkinek jó élményei vannak nyáron :)

az én párom beígért 2 utat is, majd mindkettőt lemondta, de még a strandra se megyünk el ...

tesóm kint volt 3 hetet Németországban, engem nem engedtek a szüleink mondván akkor tesóm nem tanul semmit a nyelvből ha én is ott vagyok

2012. aug. 10. 10:48
 17/42 anonim ***** válasza:
100%

idővel szűkösen állunk. vagyis tpk. szabival, úgyhogy ha összejön, akkor leugrunk 3, jó esetben 4 napra az Adriára. tavaly voltam ott először, azóta szerelmes vagyok a helybe :)

egész éjjel zúzás az autópályán, aztán reggel irány a tenger és a matracondöglés :) este meg kalamarizabálás :)

2012. aug. 10. 10:49
 18/42 anonim ***** válasza:
Voltunk 3 napot egy bababarát wellnes szállodában ( akcióban) és tervezzük, hogy lemegyünk a velencei tóra meg a balcsira 1 napot, reggel megyünk, este jövünk.
2012. aug. 10. 11:04
 19/42 anonim ***** válasza:
13-as voltam. Mi a gond a válaszommal?
2012. aug. 10. 11:20
 20/42 A kérdező kommentje:
én nem pontoztam senki se fel, se le
2012. aug. 10. 11:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!