Voltatok nyaralni az idén? Családdal, pároddal, barátokkal?
A családommal mennék még augusztusban 2 napra Balatonra, ha a főnök elengedne akkor, amikorra kértem a szabit. -.-
Illetve szeptemberben megyek Horvátországba és Olaszországba pár napra. Meg is dolgoztunk érte most a nyáron, szinte semmi életem nincs munka mellett, így úgy érzem, ennyi jár (külföldi munkahely mellett, itthoni fizetésből nem mehetnénk).
Júniusban voltunk 3 napra közelbe,végig strand
július végén 2 hét szabi,voltunk 4 napra kecskemét és könyékén,élményfürdő,miegymás,majd aug elején nyíregyháza 2 nap fürdők,1 nap állatkert,műrepülős vb
Párommal kettesben voltunk.
Még aug végére vagy szeptember elejére 3 napra el fogunk menni valahova
Jó mert a cég elég szép összeg cafeteriát ad,szép kártyán,igy gyakorltilag benzinen kivül csak 1-1 fagyit apróságot fizetünk kp
(és azért nem hetes nyaralások,mert egy helyben az sok,inkább több 3-4 naposat szeretünk)
örülök hogy ennyi mindenkinek jó élményei vannak nyáron :)
az én párom beígért 2 utat is, majd mindkettőt lemondta, de még a strandra se megyünk el ...
tesóm kint volt 3 hetet Németországban, engem nem engedtek a szüleink mondván akkor tesóm nem tanul semmit a nyelvből ha én is ott vagyok
idővel szűkösen állunk. vagyis tpk. szabival, úgyhogy ha összejön, akkor leugrunk 3, jó esetben 4 napra az Adriára. tavaly voltam ott először, azóta szerelmes vagyok a helybe :)
egész éjjel zúzás az autópályán, aztán reggel irány a tenger és a matracondöglés :) este meg kalamarizabálás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!