Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Pénzéhesnek tűnnék, ha megkérd...

Pénzéhesnek tűnnék, ha megkérdezném?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy a barátomtól még semmilyen ajándékot nem kaptam. Se virág, se egy mozi, se egy vacsora, semmi.

A születésnapomra azt kaptam, hogy írt nekem egy számot (aminek a szövegében 1 db rám utaló szó sincs, tehát csak ráfogta, hogy nekem írta...)

soha semmi apróságot nem kaptam, elegem van. soha nem lepett még meg semmivel.

az verte ki nálam a biztosítékot, hogy az egyik fiúbarátom barátnője (akivel csak fél éve vannak együtt) feltöltött egy képet, amin egy gyönyörű szív alakú swarovski-nyaklánc van, amivel a fiúbarátom lepte meg mikor a nő hazaért a munkából.

nos tudom, hogy a barátom pénztárcájának megterhelő lenne a swarovski, de akkor is valami olyan jól esne...

arra gondoltam hogy rákérdezek hogy mikor kapok már egy virágot tőled?

az utalgatás nem ér semmit, már próbáltam, mutattam neki barátnőimet hogy hú, nézd csak milyen szép csokrot kapott a párjától a névnapjára! ilyenkor zavartan nevetgél egyet, vagy ha rosszabb napja van akkor begubózik, mártírkodik egyet hogy ő milyen érzéketlen, és hogy lelkiismeret-furdalása van, aztán annyiban marad az egész.

ötletek?

2012. aug. 9. 07:44
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Nem az ajándékozás a szeretetnyelve.Van egy könyv ,nézz utána, 5 szeretetnyelv létezik,ahogy kifejezzük egymás iránti szeretetünket.

Ha nem ad ajándékot, viszont:

-szívességeket tesz neked, segít,

-Bókol, szóban kifejezi az elismerését,

-gyakran megölel,puszil,

-Sok időt töltötök együtt, közös elfoglaltságban,

akkor így fejezi ki szeretetét.

Ha egyik se jön be...hát...szerintem tényleg zsugori,és nem fogod magad jól érezni mellette...

Bár egy beszélgetést megér.

2012. aug. 9. 11:45
 22/22 anonim válasza:

Ha egy csokira se voltál jó akkor szerintem lapát.

Én anno a nulla forintomból is megoldottam a kis meglepiket a csajomnak. És imádta. Minden kis hülyeséget.

Most ő a feleségem (14 éve) és még mindig imádjuk egymást. Ennyi.

2012. szept. 4. 10:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!