Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Pénzéhesnek tűnnék, ha megkérd...

Pénzéhesnek tűnnék, ha megkérdezném?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy a barátomtól még semmilyen ajándékot nem kaptam. Se virág, se egy mozi, se egy vacsora, semmi.

A születésnapomra azt kaptam, hogy írt nekem egy számot (aminek a szövegében 1 db rám utaló szó sincs, tehát csak ráfogta, hogy nekem írta...)

soha semmi apróságot nem kaptam, elegem van. soha nem lepett még meg semmivel.

az verte ki nálam a biztosítékot, hogy az egyik fiúbarátom barátnője (akivel csak fél éve vannak együtt) feltöltött egy képet, amin egy gyönyörű szív alakú swarovski-nyaklánc van, amivel a fiúbarátom lepte meg mikor a nő hazaért a munkából.

nos tudom, hogy a barátom pénztárcájának megterhelő lenne a swarovski, de akkor is valami olyan jól esne...

arra gondoltam hogy rákérdezek hogy mikor kapok már egy virágot tőled?

az utalgatás nem ér semmit, már próbáltam, mutattam neki barátnőimet hogy hú, nézd csak milyen szép csokrot kapott a párjától a névnapjára! ilyenkor zavartan nevetgél egyet, vagy ha rosszabb napja van akkor begubózik, mártírkodik egyet hogy ő milyen érzéketlen, és hogy lelkiismeret-furdalása van, aztán annyiban marad az egész.

ötletek?

2012. aug. 9. 07:44
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ha nem használtak a finom célzások és komolyan gondolod vele, akkor érdemesebb lenne leülni és nyíltan, kerekperec (persze finoman) megmondani, hogy ez neked nem esik jól! Arra vigyázz, hogy ne őt bíráld, hanem mindig arról beszélj, hogy Neked mi esne jól, Neked mi rossz.

Pl.: Nekem olyan jól esne, ha néha meglepnél valamivel. Annyira bánt, hogy sose lepsz meg. stb.:)

Nálunk a Gordon-módszer bevált! ^^

Ha pedig az anyagiakra fogja, ne hátrálj, mondd meg neki, hogy a pénztáraknál kapható kis bombonok nem kerülnek semmibe és ugyanez vonatkozik egy-egy kedves üzenetre egy képeslapon amit a táskádba rejt.

Te meg szoktad Őt lepni?

20/L

2012. aug. 9. 07:49
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
ezzel nem tudsz semmit se tenni. Párom se egy romantikus típus.Mi elég régóta vagyunk együtt de eddig 2x kaptam virágot(vágottat)és 1x cserepes virágot igaz akkor 2db is mert nem tudott dönteni.Apróságot mindig kaptam -kapok.pl:csoki,bon bon....Van 2 "babánk" 5 éves fiú és 1 éves lányka ha párodnak nem jut még csak egy csokit se venni ott már gáz van.Ékszert még én se kaptam de nem zavar
2012. aug. 9. 07:51
 3/22 A kérdező kommentje:
de nem kaptam még csokit se...
2012. aug. 9. 07:54
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Arra még nem válaszoltál, hogy Te lepted-e már meg valamivel?
2012. aug. 9. 07:55
 5/22 A kérdező kommentje:

igen, bár inkább virtuálisan, mert csak hétvégente találkozunk.

volt hogy éjszaka közepén írtam neki sms-t hogy mennyire hiányzik. nem emlékszem hogy ő bármikor is csinált volna ilyet...

vagy pedig éjjel küldök neki valami kis szerelmetes képet, hogy reggel ez várja mikor felébred.

leptem már meg készíttetett pólóval a jó vizsgájáért.

stb...

2012. aug. 9. 07:58
 6/22 anonim ***** válasza:
76%
Hány éves a barátod? Dolgozik? Talán csak nincs pénze.
2012. aug. 9. 08:08
 7/22 A kérdező kommentje:
23 évesek vagyunk. tanul, de kap ösztöndíjat, meg most nyáron dolgozik is.
2012. aug. 9. 08:09
 8/22 A kérdező kommentje:

nyaralást is beígérte de abból se lett semmi.

még strandra se vitt el.

2012. aug. 9. 08:12
 9/22 anonim ***** válasza:
Ha még tanul, akkor gondolom arra kell neki a pénz, nem kis költség a tandíj, könyvek, stb., főleg ha még emelett lakást is kell fizetnie, ha nem otthon lakik.
2012. aug. 9. 08:21
 10/22 A kérdező kommentje:
otthon lakik még
2012. aug. 9. 08:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!