Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért pont az nem sikerül...

Miért pont az nem sikerül amit a legjobban szeretnék?

Figyelt kérdés
Annyira idegesítő... Az utóbbi kb. 2 évemet feltettem egy dologra, nagyon sokat teszek az érdekében, mondhatom, hogy reális elképzelés és mégsem sikerül. Közben pedig minden más - bármihez nyúlok - sikerül. Olyan dolgok is, amelyekről nem is gondoltam volna. Miért van ez?
2012. aug. 8. 17:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Inkább azért szeretnéd mert nem sikerül. Lehet tudat alatt a megszerezhetetlenre vágysz. Vagy csak pech.
2012. aug. 8. 17:38
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha sokat teszel az érdekében,akkor esetleg próbáld átgondolni, mi az amit lehetne másképp csinálni és lehet megtalálod az okát.

Kitartás,meglesz az!

Egyébként meg szabad kérdezni mi az?:)

2012. aug. 8. 18:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Mert az élet most próbál arra megtanítani, hogy nem fog mindig minden sikerülni, mert az élet nem csak az eltervezésen és az akaraton múlik, hanem egyéb összetevők is közrejátszanak, amit nem tudsz kiküszöbölni. Engedd el amit nagyon akarsz, én sokszor akkor kaptam meg amikor nem ragaszkodtam hozzá. És tanulj az élettől, nagy tanítómester!
2012. aug. 8. 21:41
 4/4 anonim ***** válasza:

Én is pont ugyanígy vagyok vele. Bár azt nem tudom, Neked mi nem sikerült. Nekem egy olyan dolog nem sikerült, ami egy átlag embernek simán összejön. Az elmúlt majdnem egy évemet erre tettem fel és a sikertelenség kikészített. Életemben nem sírtam ennyit, mint most.

Amivel én próbálkozom most, hogy kitaláltam egy pótlékot helyette és azzal foglalkozom. Úgy néz ki segített, mert egyre kevesebbet foglalkozom az eredeti célommal.

Talán egyszer majd az is megadatik.

2012. aug. 9. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!