A párom elhanyagolva érzi magát. Ezért tényleg csak én lennék a hibás?
Figyelt kérdés
Van egy 2 éves lányunk és hamarosan érkezik a tesó is. A férjem tegnap egy vita során a fejemhez vágta, hogy elhanyagolom és igazán változtathatnék már. Hiányolja a kettesben töltött időt, pedig most többet tudunk/tudnánk kettesben lenni, mint a gyerek születése előtt. Nem tudom mit tehetnék. A párom reggeltől délutánig dolgozik, majd hazajön és pihen (alszik, számítógépezik, olvas). Mire kipiheni magát, addigra este 10 lesz én pedig hulla fáradtan másra sem vágyom mint hogy alhassak. Már kértem, hogy kicsit fogja rövidebbre a pihenését és akkor talán többet tudunk kettesben lenni, de akkor meg ő a mogorva, mert az egész napos munka után nem hagyom, hogy kipihenje magát.2012. aug. 8. 06:51
11/11 anonim válasza:
Elküldtem a felénél. Szóval arra akartam kilyukadni, hoy a kérdező jelen esetben többet dolgozik, mint a férje, hiszen korábban kel, amíg ő "ébredezik", addig a felesége már fizikai munkát végez (a locsolás az, bármennyire könnyű is).
És amíg a szegény leterhelt ember délután pihen, addig a kérdezőnek a gyerek, vagyis a munkája ugyanúgy ott van, szóval ha összeszámolom: reggel plusz másfél óra, délután meg plusz négy, akkor ki dolgozik többet órában?
Ne pampogjon senki, hogy egy gyerekkel otthon Hawaii az élet. Ugyanolyan fárasztó szellemi tevékenység, mint egy irodai munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!