Miért én vagyok a hibás?
18 éves lány vagyok,gimnáziumba járok,kitűnő tanuló vagyok,jövőre fogok érettségizni.
elkezdem a legelején : kb.még öt évvel ezelőtt nagyon jól éltünk,szüleim vállalkozók,de a gazdasági válsággal együtt folyamatosan lecsúsztunk,most már kb. ott tartunk,hogy ételre van pénzünk és ennyi.Apukám nagyon lusta ember,mindig csak a vállalkozás,hogy ne kelljen dolgoznia.Most kölcsönkért 6 millió Ft-ot,de becsődölt a biznisze.Anyukám könyörög neki,hogy menjek el dolgozni,de nem hajlandó.Ma felhoztam neki a témát,megkértem,hogy menjen el dolgozni,de ő nem fog,mert meglátod,hogy ő ilyen meg olyan jó üzletet csinált,de semmi.Még nyelvvizsgára sincs pénzünk,pedig kellene.Ma nagyon megvert apa,mert megkérdeztem tőle miért nem dolgozik ( mindenkinek dolgoznak a szülei,ő miért nem tud ? )Azt mondta költözzem el itthonról érettségi után.Most tényleg én vagyok hülye ? Még ruhát sem tudok venni magamnak,ezért dolgozom.Bocsánat,hogy hosszú lett
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de az édesapád egy bunkó, és most finoman fejeztem ki magam. Egyáltalán nem a Te hibád, teljesen megértem a helyzeted, helyzeteteket, de az, hogy ő ver téged az nem helyén való. Máskor is előfordult?
Tényleg dolgoznia kell ahogy mondod, hiszen hogy akarna gondoskodni rólatok??
19/F
Nem tudsz valakinél lakni?
Szerencse, hogy fogsz majd érettségizni, gondolom szeretnél továbbtanulni, legalább távol lennél tőle!
Már bocs, de te k*rvára elfelejted, hogy az életed nagy részében nagyon jól éltetek és hogy azt kinek köszönheted!
Mégis milyen jogon kéred számon? Miközben te még egy pár ezer forintot sem tudnál előteremteni kollégiumra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!