Nagy problémák vannak a nővéremmel! Mit tehetnénk?
A nővérem 28 éves!4 éve házas és most el akar válni!Azt mondja azért,mert a férje iszik,de az egész család tudja,hogy van oka inni!A ház mindig koszos és rendetlen,sosincs főtt étel,midig csak vajas kenyér szalámival!Sokszor megcsalta már,nővel is,férfival is!Most is van valakije,szerintem ez ki is derült!A nővérem adta be a válókeresetet!Mindig azt mondja,hogy senki nem veszi észre,ő mennyit tűrt a férjének!Már a házasságuk második évében úgy beszélt vele,mint a kutyával,mert kosz volt a házban és a férje ezt megemlítette!Ő sosem dolgozott,ha mégis,1 hét után ott hagyta a munkahelyét!A férje felügyelő tanár egy koleszban,jól keres,3 diplomás ember!Az apósa elég gazdag,nem kellet nélkülözniük!
Én szégyenlem magam a tesóm helyében!Pénteken is lementünk bulizni a párommal!ott volt a sógorom,már hulla részegen!Múlt héten is a detoxikálóban végezte,így vigyáztunk ré,hogy ne történjen meg még egyszer!
Van egy 5 éves kislányuk,aki imádja őket és hála az égnek nem hiszi el,amit az anyja mond az apjáról!Látszik a sógoromon,hogy nagyon össze van törve,mert szereti a nővérem,nem is tudom miért!Nagyon sajnálom!Az egész család ki van bukva a tesómra!Senki nem áll mellette,még anya sem,mert sajnos ismeri a lányát!
Nem tudjuk,hogy mitől lett ilyen putris,ugyanis nálunk és a középső nővéremnél midig gyönyörű tisztaság van!Sosincs egy ruha sem szétdobálva!Miden nap főzünk és takarítunk,ezért nem tudjuk,hogy mitől vált ilyenné!
Most sincs munkahelye,de el akar válni és külön költözni,de nem tudom miből és hová!A bíróságon szerintem nem neki fogják ítélni a kicsi lányt!Nem tudná miből eltartani!
Azt vette a fejébe,hogy anya költözzön oda a 70 éves nagymamánkhoz,mi költözzünk el valahová(mi még anyával lakunk)és majd ő a gyerekkel ideköltözik!A bútor és minden maradna!
Nagyon önző!Mikor a középső nővérem elköltözött a párjával külön lakásba,nem volt ágyuk!Matracon aludtak!Anya szerzett egy ágyat nekik,és a tesóm ki verte a raplit,hogy miért nem neki adta!Az övéké ugyanis széttört!1 hónap alatt 3 tört szét!nem tud megbecsülni semmit amit kap!Pedig mi nem vagyunk gazdagok és ezért mindent meg kell becsülnünk és vigyáznunk kell rá!Nekünk még nincs állandó munkánk,én 20 éves vagyok,így nem tudunk hová elköltözni!
Aztán nagymamámhoz akart költözni,de ő nem engedte,mert nem takarít,nem főz,nem mos(pedig neki automatája van,mamánál meg tárcsás,hogy akar mosni,ha még a sajátján sem szokott)és nagyon rendetlen!Mindent szétpakol,nem tart rendet másnál sem!Nehogy már a 70 éve mamánk pakoljon utána!
Ha hozzánk jönnek,mindent kiesz a hűtőből!A kicsi lány és a sógorom is úgy eszi a húslevest,mint aki még sosem evett!Őket sajnálom a legjobban!Hát egy ilyen nő mellett én is alkoholista lennék!
Mi nem is költözünk sehová!A sógorom simán el tudná látni a kislányt!Imádja az "apucikáját" mindig így emlegeti!
Sajnálom szegényt!És azt is,hogy így tönkre tette egy férfi életét!
Az ivás a férj szüleinek a hibája!Rossz szocializáció!
Néztük a párommal ahogy aludt részegen és igen sajnálom,hogy az én nővérem egy ekkora mocsok,szemét,hogy tönkre tesz egy férfit,aki a világon mindent eltűrt neki!
És gondolok a szememfényére a kicsi lányra,aki imádja az apját,és rossz belegondolni,hogy az anyja ugyanazt teszi vele,ami velünk is volt!nem lesz apja!Ráadásul minden félét mond neki az apjáról!Hogy tehet ilyet?
nem normális feleség,aki helyett a férj mos és főz(amit tud)!Ő meg csavarod,ráadásul a gyerekkel!Most is szinte sosincs otthon!
Nem tudunk vele beszélni,mert mindenért megsértődik!Anya még a pajzsmirigy gondozóba sem tudja elrángatni,pedig már dagad kifelé a nyaka!
Ráadásul tudja,hogy a férjének nem volt könnyű élete!Sokáig antidepresszánst kellett szednie!És most is az lesz a vége!
Az utolsó előttinek üzenem,hogy ha ennyire intelligencia hiányos vagy zavarja a szemét a felkiáltójel,akkor ne írjon!
Van így is elég bajom!Nem kellenek a paraszt beszólások!
Ne is foglalkozz vele. Én meg az uccsónak mondom... azért, mert te képtelen vagy mást sajnálni esetleg segítséget nyújtani az nem azt jelenti, hogy rögtön hátsó szándék van a dolgok mögött. Annyira okos vagy de tényleg. Úgy megtaposnálak.
Szóval te lány sajnos nem tudsz mit tenni. Szerintem ez a folyamat megállíthatatlan még ha segíteni is akarsz. Ha nem hallgat senkire a nővéred akkor nem lehet vele mit csinálni. De szerintem jobb dolguk lesz az apukának meg a kicsinek ha nővéred külön életet él. Majd rájön saját magától is... de akkor már késő lesz!
Addig is próbáljátok az apukában tartani a lelket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!