A családotokban szokott politika miatt vita lenni?
Figyelt kérdés
Pl apa jobbos, anya balos vagy tesók között stb.2012. aug. 7. 10:57
11/13 anonim válasza:
Felesleges politika miatt vitázni. Ki a jobb f*sz vagy sz*pó? Teljesen értelmetlen. És szerencsére már sokan kezdik ezt belátni.
12/13 anonim válasza:
Régen voltak viták,de már rég nincs.Tabu téma lett.Úgy,mint minden,meg se lehet szólalni.
13/13 anonim válasza:
Nem, szerencsére mindenki egy oldalon áll. Bár a férjem a másik oldalon, de soha nem szoktunk emiatt veszekedni, mert én elmondtam neki, hogy miért állok azon az oldalon és megértem, hogy ő miért áll a másikon. Nem kis különbség van a fizetéseink között, ezért vagyok én az egyik oldalon, ő a másikon, de mindketten megértjük a másik álláspontját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!