Mi a véleményetek? Párommal közös kasszán vagyunk 6 éve (kapcsolatunk kezdete óta) 1 hónapja gyanítottam meg, hogy van félretett pénze.
De igen, ha magának gyűjtögeti az nagyon is nagy gond. Ugyanis a másik fél közben nem gyűjt csak magának, hanem mindent belead a közösbe.
Vagy legyen közös kassza titkok és dugipénzek nélkül. Vagy ne legyen közös kassza és akkor mindkét fél járja a saját útjait nyíltan.
Én nem férjjel, hanem apukámmal élek együtt. Én kezelek minden pénzt itthon (erre ő kért meg, anyu halála után). Soha nem kérdezem meg, hogy mire kell pénz, ha kér tőlem és ő sem szurkál, ha látja, hogy fodrásznál voltam. Ez csak azért lehet így, mert megvan a bizalom kettőnk között. Minden rendben be van fizetve, mindenre futja mindig, amire kell. Mi értelme lenne pénzt dugdosni és gyűjtögetni???
Gyűjthet persze. De válaszolj akkor arra a kérdésre, hogy ezt miért tartja titokban és miért tagadja le?
Nekem csak az jut eszembe, hogy azért mert az bűnös dologra kell (pl. kurv.kra) vagy azért, mert a lelépést tervezi és előre szervezkedik.
Mindkettőről láttam példákat a környezetemben. Olyanról viszont csak csöpögős, romantikus filmeken hallottam, hogy azért gyűjtene, hogy a párját meglepje valamivel...
nekem ebbe nem az agáz h gyűjt,vagy letagadja,hanem h a kérdező kémkedik,ráripakodik és kiakad. mire fel??????
nálam ez már a személyes szabadság megsértése
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!