Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek? Párommal...

Eszterke32 kérdése:

Mi a véleményetek? Párommal közös kasszán vagyunk 6 éve (kapcsolatunk kezdete óta) 1 hónapja gyanítottam meg, hogy van félretett pénze.

Figyelt kérdés
Aztán ez bizonyossá vált, más forrásból. Mikor rákérdeztem letagadta sajnos. Mit tegyek? Én szeretem. Nem esik jól, hogy nem bízik bennem.Lehet ezt még jó irányba változtatni? Kérdeztem tőle, de elmondása és megérzéseim szerint nem áll szándékában elhagyni. ( milyen az ember, minden megfordult a fejemben) Konkrétumot nem tudok (összeg, és hogy miből van)
2012. aug. 6. 13:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
52%
attól h közös a kassza a fizetése az övé.miért ne tehetne félre,vagy költhetne magára a tudtod nélkül? jézusom,ne kezdj sárkányosodni mert még elüldözöd!!! :)
2012. aug. 6. 18:15
 12/18 anonim ***** válasza:
én is szoktam elrakni, pedig mi is közös kasszán vagyunk. És én sem szóltam róla, mert amikor tudta, bátrabban költekeztünk. Amikor kellett, elővettem, jól jött az a kis plusz lóvé. Nem kell ezen fennakadni, biztos nem magának gyűjtögeti.
2012. aug. 7. 15:21
 13/18 anonim ***** válasza:
5%
ha magának gyüjtögetné sem lenne gond, az ő pénze
2012. aug. 7. 15:32
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

De igen, ha magának gyűjtögeti az nagyon is nagy gond. Ugyanis a másik fél közben nem gyűjt csak magának, hanem mindent belead a közösbe.

Vagy legyen közös kassza titkok és dugipénzek nélkül. Vagy ne legyen közös kassza és akkor mindkét fél járja a saját útjait nyíltan.

Én nem férjjel, hanem apukámmal élek együtt. Én kezelek minden pénzt itthon (erre ő kért meg, anyu halála után). Soha nem kérdezem meg, hogy mire kell pénz, ha kér tőlem és ő sem szurkál, ha látja, hogy fodrásznál voltam. Ez csak azért lehet így, mert megvan a bizalom kettőnk között. Minden rendben be van fizetve, mindenre futja mindig, amire kell. Mi értelme lenne pénzt dugdosni és gyűjtögetni???

2012. aug. 8. 08:59
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
azért mert a kérdező nem gyűjt,attól a férje még gyűjthet. komolyan csajok némelyikőtök annyira zsarnok!
2012. aug. 8. 09:44
 16/18 anonim ***** válasza:

Gyűjthet persze. De válaszolj akkor arra a kérdésre, hogy ezt miért tartja titokban és miért tagadja le?

Nekem csak az jut eszembe, hogy azért mert az bűnös dologra kell (pl. kurv.kra) vagy azért, mert a lelépést tervezi és előre szervezkedik.

Mindkettőről láttam példákat a környezetemben. Olyanról viszont csak csöpögős, romantikus filmeken hallottam, hogy azért gyűjtene, hogy a párját meglepje valamivel...

2012. aug. 8. 09:52
 17/18 anonim ***** válasza:
Pedig en azert szoktam gyüjtögetni h meglepjem. Igaz ha lebukom nem tagadom le.
2012. aug. 8. 13:53
 18/18 anonim ***** válasza:

nekem ebbe nem az agáz h gyűjt,vagy letagadja,hanem h a kérdező kémkedik,ráripakodik és kiakad. mire fel??????

nálam ez már a személyes szabadság megsértése

2012. aug. 8. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!