Mit lehetne kezdeni ezzel a helyzettel?
Egy átlagos lány vagyok, nem iszok, nem cigizek, nem járok discoba. Tavaly óta van egy barátom. (Aki idősebb...És messze lakik.) Anyuék feltettek egy programot gépre ami minden beszélgetést rögzített mind ezt tudtom nélkül. Visszaolvasgattak mindent. Amúgy sem tartották jó ötletnek, azután meg főleg nem. Két tűz között pedig elég nehéz, mégis Anyu meg Nevelőapám és a pasi akit szeretek. Mindig mikor találkoztunk elmondtam előtte, nem szöktem el. Beszéltek is már Vele. Nem tudom, érthető hogy féltenek, meg minden, de nem vagyok az a fajta aki hetente cseréli a barátját. Ő az első :)
Semmi olyan nem történt amit nem akartam, tudja a terveket, megérti. Amit Anyu akkor sem hisz el, hogy nem úgy lenne. Bemutatni meg nem merem Nevelőapám miatt. Bizonyos kijelentése után. Anyunak még csak-csak.
De nem akarom hogy mindig ez legyen 1 évet kibírtunk így, még jó darabig kell. De ezt minél előbb jó lenne megoldani, hogy mégis béke legyen...
Választani meg nem fogok és senki nem várhatja el.
Kérem aki tud segítsen. Nagyon szépen megköszönném.
(Esetleg privátban is.)
Az igaz, köszönöm azért. :)
Próbálom anyuékkal is megbeszélni majd, végül is ez így nem lesz jó mert elvileg át akar valami gépet nézetni még anyu. Ja és persze olyan sms-eket kap anyutól hogy hazudja nekem azt hogy dolgoznia kell, nem ér rá velem találkozni... :)
ezt nem tudtam hova tenni Anyu részéről
Köszönöm, hát igen az a baj hogy itt sokat nem de elég sokat beszéltünk "csak úgy" előtte ééés elég sok kérdéssel bombáztam egy időben. Tudom vannak igényei más téren is, amit mondtam hogy vagy vár vagy van más. Ő a várást választotta :) Igen tudom kislányosan hangzik így hogy elhiszem, de én bízok benne, azért Budapestre felmenni hogy nem tudom hol vagyok igen bátor tett volt :)
Háát köszönöm próbálkozok. De minden a jövő zenéje mi lesz ebből az egészből, én azért próbálkozok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!