Mit lehetne kezdeni ezzel a helyzettel?
Egy átlagos lány vagyok, nem iszok, nem cigizek, nem járok discoba. Tavaly óta van egy barátom. (Aki idősebb...És messze lakik.) Anyuék feltettek egy programot gépre ami minden beszélgetést rögzített mind ezt tudtom nélkül. Visszaolvasgattak mindent. Amúgy sem tartották jó ötletnek, azután meg főleg nem. Két tűz között pedig elég nehéz, mégis Anyu meg Nevelőapám és a pasi akit szeretek. Mindig mikor találkoztunk elmondtam előtte, nem szöktem el. Beszéltek is már Vele. Nem tudom, érthető hogy féltenek, meg minden, de nem vagyok az a fajta aki hetente cseréli a barátját. Ő az első :)
Semmi olyan nem történt amit nem akartam, tudja a terveket, megérti. Amit Anyu akkor sem hisz el, hogy nem úgy lenne. Bemutatni meg nem merem Nevelőapám miatt. Bizonyos kijelentése után. Anyunak még csak-csak.
De nem akarom hogy mindig ez legyen 1 évet kibírtunk így, még jó darabig kell. De ezt minél előbb jó lenne megoldani, hogy mégis béke legyen...
Választani meg nem fogok és senki nem várhatja el.
Kérem aki tud segítsen. Nagyon szépen megköszönném.
(Esetleg privátban is.)
Nem sok infót adtál ahhoz, hogy objektívan meg lehessen ítélni a helyzeted. Ha fősuli v. egyetem elején vagy, vagy még ott sem, akkor megértem hogy anyád és nevelőapád nem lelkesedik idősebb pasidért. Az se mindegy hogy mennyivel idősebb (életkorod harmadával még lehet ok, felével az már sok).
Két dologra gondolhatnak:
1. verzió: könnyed kapcsolatra kihasznál (egy fiatal lány előtt könnyebb megjátszani a sikeres, ragaszkodó férfit, egy korban hasonló nő intuíciói jellemzően fejlettebbek)
2. verzió: ha tényleg komolyan tervez veled, félő hogy emiatt abbahagyod a tanulmányaidat, következtében félresiklik az életed
Most egy barátságról beszélgetünk vagy egy együtt járásról??? Mert az együttjárás még 16évesen sem arról szól hogy kéthavonta egy napot együtt sétálgattok! És gondolod hogy az a majd 30éves fiatalember közben nem csajozik, csak arra vár, hogy te felnőjj? Mert akkor viszont vele is valami baj van!
Ne haragudj, ha ez így kemnyen hangzik,de ez így nem kerek.
Totálisan megértelek, mert nekem is jóval idősebb volt az első barátom. De az párkapcsolat volt. Ne haragudj,de ennek így semmi értelme. A semmiért küzdesz! Ezek szerint apukád nem is tudja,de miért? Beszélgess velük!!!!!!!
Ez meg nagyon rossz kifogás, hogy eső meg hó meg napsütés. Egy szerelmes embert ezek nem tartanak vissza!
Elvileg egy éve együtt vagytok,de nem is ismeritek egymást. Összeadva egy hetet nem töltöttetek még együtt.
Anyuék elváltak 10 éve. Apám elég ritkán lát, ha bénázok üvölt (amit nem bírok, olyankor sírás kerülget). És tudtam meg 1-2 dolgot ami még rátesz. Nem akarok erről vele beszélni, 2-3 naponta beszélünk 2 hetente 1 napot lát. Nem hiszem ezt vele kéne megbeszélni. Igen, az időjárás csak kifogás tudom, de azért több mint 1.5 órát vonatozni hogy elázzon/ megfázzon nem hiszem kellemes, meg 40 fokban.
Tudom hogy ezért nem érdemes így, de tart ameddig tart és míg Ő is kitart mellettem, és jön addig nem szeretném feladni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!