Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehetne kezdeni ezzel a...

Mit lehetne kezdeni ezzel a helyzettel?

Figyelt kérdés

Egy átlagos lány vagyok, nem iszok, nem cigizek, nem járok discoba. Tavaly óta van egy barátom. (Aki idősebb...És messze lakik.) Anyuék feltettek egy programot gépre ami minden beszélgetést rögzített mind ezt tudtom nélkül. Visszaolvasgattak mindent. Amúgy sem tartották jó ötletnek, azután meg főleg nem. Két tűz között pedig elég nehéz, mégis Anyu meg Nevelőapám és a pasi akit szeretek. Mindig mikor találkoztunk elmondtam előtte, nem szöktem el. Beszéltek is már Vele. Nem tudom, érthető hogy féltenek, meg minden, de nem vagyok az a fajta aki hetente cseréli a barátját. Ő az első :)

Semmi olyan nem történt amit nem akartam, tudja a terveket, megérti. Amit Anyu akkor sem hisz el, hogy nem úgy lenne. Bemutatni meg nem merem Nevelőapám miatt. Bizonyos kijelentése után. Anyunak még csak-csak.

De nem akarom hogy mindig ez legyen 1 évet kibírtunk így, még jó darabig kell. De ezt minél előbb jó lenne megoldani, hogy mégis béke legyen...

Választani meg nem fogok és senki nem várhatja el.

Kérem aki tud segítsen. Nagyon szépen megköszönném.

(Esetleg privátban is.)

2012. aug. 5. 20:02
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Tudom ez nem nevezhető annak hogy barátom, de máshogy nem tudtam elmagyarázni. Minden kapcsolatot nem is szeretnék, felajánlottam az esetleges beszéljünk csak esetet, Neki nem tetszett. Nem tudom 2 tűz között pedig nem kellemes, Anyuék is jót akarnak, de mégiscsak én ismerem.(pár hétig olvasgatták ami alapból nem volt szép..) :(
2012. aug. 5. 21:13
 22/35 anonim ***** válasza:
Te is csak nagyjából ismered. Továbbra is azt látom az egyetlen előrelépsnek,ha bemutatod legalább anyudnak.
2012. aug. 5. 21:24
 23/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hát ezt én is gondoltam hogy míg nincs Nevelőapám addig anyunak bemutatom, amit persze anyám ellenez. Mert Ő nem akarja megismerni...
2012. aug. 5. 21:27
 24/35 anonim ***** válasza:

Ilyen bunkó szülőket...

Aztán csodálkoznak ha a gyerek megutálja őket.Ez ellen nincs mit tenni,ha nincs munkád akkor még elköltözni sem tudsz,gondolom a barátod meg nem dolgozik még de ennyi infoval nem tudunk tanácsot adni

2012. aug. 5. 23:57
 25/35 A kérdező kommentje:

#24-es.

Azzal érveltek hogy én érdekemben. Oké féltenek de kicsit sok... De Ő dolgozik, de még együtt alvásról sem lehet szó, nem hogy költözésről.

2012. aug. 6. 00:00
 26/35 anonim ***** válasza:

Ez csak egy hülye kifogás volt a részükről

Egyszerűen szeretnek kíváncsiskodni,nem hagyják hogy normálisan élj,sajnos ilyenek a tipikus szülők,nagyon sajnállak téged.Amit tehetsz az az hogy 18 évesen elköltözöl a barátodhoz

2012. aug. 6. 00:15
 27/35 A kérdező kommentje:

Hát még 2 év. És addig nem hiszem így bírni fogja velem.

Ezt valahogy megoldani szülőknél nem lehetne?

Én sajnos nem nagyon mondom ha van valami bajom, inkább csendben tűrök. Valami ötlet rá?

Végül is hozzá se akartak engedni a hétvégén. Mondták ha akarok és bízok, de ők nem engednek fel. Megmondtam megyek, hívtak minden mégis itthon vagyok, semmi bajom.

2012. aug. 6. 00:19
 28/35 anonim ***** válasza:

"És addig nem hiszem így bírni fogja velem"

Hidd el ha szeret akkor bírná így akár több száz éven keresztül

2012. aug. 6. 00:22
 29/35 A kérdező kommentje:

Én ezen a több mint 1 éven is csodálkozok, első. Mégis ennyi ideig bírja, remélem tényleg nem adja fel. :)

Szülőkkel van gond inkább

2012. aug. 6. 00:25
 30/35 anonim ***** válasza:
Ha kibírja akkor legalább megbizonyosodhadsz róla hogy tényleg szeret és a bizalmad is megnő iránta
2012. aug. 6. 00:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!