"Anyósom" folyamatosan aggódik mindenen, le fog állni?
Most költözünk szeptemberben össze a párommal. Eddig hat hónapig ette meg a fejünket, hogy "de hát az én szüleim mit mondanak", vajon mit szólnak, megengedik-e? (mondjuk ezt nem értem :D). Hiába mondtuk el sokszor hogy igen minden oké folyton jön a kérdéseivel...
Most újabban azon aggódik, hogy szerinte ha összeköltözünk összeveszünk és ő azt nem akarja :D
Már évek óta ez az álmunk, hogy végre együtt legyünk, már laktunk együtt és nagyon jól kijövünk, minden oké az együttlakás esetében...
Szerintetek meg lehet nyugtatni, vagy hagyjam? :P
Rendes, tényleg, nem is az:) Nagyon szeretem amúgy.
Megszakítani semmiképp nem szakítanám a kapcsolatot, szeretjük őket tényleg. Mondjuk 200 km-re költözünk úgyhogy elég messze leszünk.
Csak ne aggódna annyit :) Tudom, hogy szeretetből, meg minden, de akkor is...
köszi a válaszokat
Amit a 10.11-es irt, az a realis valosag. Tulzasnak esetleg az elsö evekben tünhet. :D
Nekem amugy anyosom mas teszta, mas miatt jobb töle külön lakni, amit felesleges reszletezni, de a lenyeg: a 8 evig meg elviseltem, ebböl eleinte jobban, kesöbb kevesbe, majd alig-alig, aztan nagy fellelegzes, vegre! :-O
Viszont anyamat 40 eve hallgatom, csak ennek a tapasztalata a 3. kommentem, amit lepontoztal. Pedig neked mi az eddigi tapasztalatod? Na mi? Ugyanez, de azert köszi. Ezert fecserlem itt feleslegesen az idömet.
Nem tudom, mit aggódnak azon, hogy mi lesz, ha szakítotok? Az együttélés pont annak a próbája, hogy lakva is tudtok-e egy párt alkotni, meg tudjátok-e oldani az élet gondjait. Ha nem, akkor legalább tudjátok és időben ki tudtok lépni a kapcsolatból, nem raboljátok egymás idejét.
Mi értelme lenne évekig húzni-halasztani, mondván mi lesz, ha szakítotok? Ha nem illetek egymáshoz, akkor úgyis kiütközik. A végtelenségig kár ezt halogatni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!