Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol talált rád a szerelem?

Hol talált rád a szerelem?

Figyelt kérdés
úgy értem helyileg. és épp milyen lelki állapotban voltál akkoriban?
2012. aug. 3. 23:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szilveszteri házibuliban. Jól voltam, egyáltalán nem foglalkoztatott éppen a párkapcsolat gondolata, fél éve szálltam ki egy 4 éves kapcsolatból. Villámcsapásként ért a szerelem, azóta összeházasodtunk, és most fog megszületni második kisfiunk.
2012. aug. 4. 10:00
 12/16 anonim ***** válasza:
benzinkúton láttam meg először.Arra lettem figyelmes hogy nagyon jókat nevet azon amit barátnőmmel beszélgettünk.
2012. aug. 4. 10:54
 13/16 anonim ***** válasza:
A neten. Épp elkönyveltem, hogy végre ismerkedni fogok pasikkal (találkoztam is kettővel azon a héten), erre hát nem nem a férjemmel egymásba botlottunk? :D Előtte nem volt még pasim, de gondoltam, hogy elmúltam 18, egyetemista vagyok stb...végre nem kell görcsölni a témán és puff. Bekövetkezett a megjósolhatatlan. :D
2012. aug. 4. 12:55
 14/16 anonim válasza:
Az iskolában.. Akkor épp nem szenvedtem semmilyen régi kapcsolat miatt..:) Csak szemeztünk, aztán kezdtünk beszélgetni, "barátok" lettünk..(én mindig is többet éreztem) végül, összejöttünk.
2012. aug. 4. 21:37
 15/16 csőke válasza:
suliban..:D*-* azóta 7hónapja eggyütt vagyunk:)
2012. aug. 5. 22:40
 16/16 anonim ***** válasza:
Interneten, kollégiumban voltam, jó lelkiállapotban voltam.
2012. aug. 6. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!