Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Úgy érzem férjem kifelé...

Úgy érzem férjem kifelé kacsintgat házasságunkból, biztos van köztetek olyan hölgy vagy férfi aki már tapasztalt ilyen érzést. Mi az ami feltűnő volt párotok viselkedésében?

Figyelt kérdés

Lassan a 35. házassági évfordulónkat ünnepeljük, boldognak kellene lennem, de sajnos nagyobb az aggodalom, a félelem, mert úgy érzem megjelent valaki férjem életében. Nem gyanúsítom semmivel, nem állok elé mondva csinált történetekkel, hogy belebukjon, egyszerűen csak figyelem Őt és azt tapasztalom, mintha volna valaki.

Rengeteg emberrel találkozik a munkájából adódóan, köztük nagyon sok a nő. Már 2 évvel ezelőtt is tapasztaltam ilyet, sajnos akkor igazam volt, de el kell higgyem, hogy nem alakult ki köztük szorosabb kapcsolat. Azóta rágom magam, hol neki lódul a fantáziám és beképzelek minden baromságot, hol tudom a gondolataimat uralni és rendet teszek magamban. Még az a szerencse, hogy ebből a saját elmém szüleményével vívott csatából a párom semmit nem vesz észre. Tudom, hogy ez így nem helyes, rá kérdezni nem merek, hiszen mindenki tudja a választ, mi lenne. Mi tévő legyek?

2012. aug. 3. 17:29
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

"Én így ismertem meg, eleinte furcsa volt, nehéz volt, de elfogadtam, hogy ilyen és nem állok elébe azzal, hogy elég volt a mások pátyogtatása"

Igazad van, nem volt egyértelmű, hogy Neki nem a családja az első, mi a sor végén kullogunk

2012. aug. 5. 12:10
 22/22 anonim válasza:

Én nem értelek téged. Azt írod, hogy nem mersz rákérdezni, szóba hozni, mert fontos neked az otthoni nyugodt légkör. De hát már rég nem nyugodt a légkör, mert benned viharok dúlnak. A nyugodt légkör csak őszintén működik, ha nem valóságos, akkor azt mindketten érzitek.

Szerintem mindenki megtapasztalta már, milyen a féltékenység. Nagyon rossz érzés. Szerintem beszélgetned kéne komolyan a férjeddel. Egy viszonylag nyugis alkalommal tv nélkül elmesélni, hogy miket érzel. Ha valóban olyan segítőkész az emberekkel, kezdje veled, hiszen téged választott egy életre. Izgalomra, kihívásra vágyik, hódítson vissza! Már miért kéne neked folyamatosan nyelni, és mosolyogva várni haza mindig? Neked Te legyél a legfontosabb, és ne add fel magad, és a boldogságodat másért, még a férjedért sem.

2012. szept. 7. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!