Úgy érzem férjem kifelé kacsintgat házasságunkból, biztos van köztetek olyan hölgy vagy férfi aki már tapasztalt ilyen érzést. Mi az ami feltűnő volt párotok viselkedésében?
Lassan a 35. házassági évfordulónkat ünnepeljük, boldognak kellene lennem, de sajnos nagyobb az aggodalom, a félelem, mert úgy érzem megjelent valaki férjem életében. Nem gyanúsítom semmivel, nem állok elé mondva csinált történetekkel, hogy belebukjon, egyszerűen csak figyelem Őt és azt tapasztalom, mintha volna valaki.
Rengeteg emberrel találkozik a munkájából adódóan, köztük nagyon sok a nő. Már 2 évvel ezelőtt is tapasztaltam ilyet, sajnos akkor igazam volt, de el kell higgyem, hogy nem alakult ki köztük szorosabb kapcsolat. Azóta rágom magam, hol neki lódul a fantáziám és beképzelek minden baromságot, hol tudom a gondolataimat uralni és rendet teszek magamban. Még az a szerencse, hogy ebből a saját elmém szüleményével vívott csatából a párom semmit nem vesz észre. Tudom, hogy ez így nem helyes, rá kérdezni nem merek, hiszen mindenki tudja a választ, mi lenne. Mi tévő legyek?
Hát az a külön telefon elég egyértelmű.
Sokáig én sem "csaltam meg" az asszonyt, már szó szerinti értelemben, de lelkileg már rég-rég nem vele voltam.
Nekem az volt a mentségem, hogy ezt se látta meg, sőt, amikor panaszkodtam emiatt is csak vonogatta a vállát, de az más dolog.
35 év után valószínűleg elég nehéz már valami lényegi újdonságot villantani, de mégis valahogy magad felé kellene tekerni a figyelmét, - ha tartasz tőle, hogy elhagy, vagy elfordul tőled.
Tehát semmi bizonyosat nem tudsz!
Amit tudsz, hogy mindig is "ilyen" volt.
Rúgd ki és maradj egyedül öregségedre.
Ne bántsd őket, a második tényleg kicsit ilyen hallgatag befelé forduló..
De ha el akarom titkolni, hogy lehetne tudni?
Mondjuk az én életem is elég mozgalmas, sok emberes.
Hát megérzések ellen nehéz érveket mondani, próbálj bekapcsolódni a "kinti" életébe, de ne számon kérően, csak érdeklődj, mit csinál, hogy csinálja...
Te dolgozol?
Menjetek strandra, dög meleg van, az azért nem olyan fárasztó program, mittomén.
Azt láttam én már sokszor, hogy az egyik fél a béke és nyugalom szigeteként látta a házasságukat, a másik meg dögunalomként, - ezt kellene elkerülnöd!
"Ő nagyon-nagyon közösségi ember, igényli azt, hogy mindig legyen körülötte valaki, valóban jó szívű, mindenkin segít akin csak tud..."
...és neked még egy ilyen ember sem felel meg???
NEM ÉRTEM A NŐKET!!
Rúgd ki és keress egy bunkót helyette, aki esténként helyrepofoz.
Majd akkor visszasírod azt, akit nem becsültél meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!