Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vékony hölgy nagy darab férfi?
Sziasztok!
Én egy nagy darab ember vagyok. Sajnos még nem találtam meg az igazit néhány hete egyik ismerősöm felesége azt mondta hogy van egy barátnője aki szingli és én pont illenék hozzá.
Közösségi oldalon én is megnéztem a hölgyet és nagyon szép és vékony .Nem tudom hogy mit csináljak merjek-e kezdeményezni vagy sem??
Na ebben kérném a segítségeteket lehetőleg normális válaszokat várok
"A nagydarab pasik mindig a vékony lányokra hajtanak! Pedig egy dagibb lánynak csak ennyi esélye van arra, hogy ne nézzen ki röhejesen egy pasi mellett. Köszi!"
Akkor végül is pasik hibája, hogy kövér vagy?
Hát mi azt honnan tudjuk? A lánytól függ. Vki nem jönne össze egy nagy darab pasival, vki meg igen.
Barátom majdnem 2 m és 15
Opsz, véletlen elküldtem:D
Szóval 2 m és 150 kg, én meg 160 centi és 47 kg.
"Akkor végül is pasik hibája, hogy kövér vagy?"
Nem. De egy 200 kilós pasi miért akar 45 kilós csajt? Megmozdul, és már el is törte a csontját...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!