Szülők, ti hogy álltok hozzá a gyereke (i) tek szexuális életéhez?
Figyelt kérdés
beszélgettek róla? esetleg tiltjátok? ott alhatnak egymásnál? hogy megy ez nálatok? nagyon érdekel másoknál ez hogy megy. azt is írjátok le légyszi, hogy hány éves a gyereketek és milyen nemű.:)2012. aug. 3. 13:21
11/12 anonim válasza:
16 éves korom óta van barátom, 1 hónap után le is feküdtem vele, ő akkor 24 volt. A szüleim ismerték őt, kedvelték, de azt csak később mondtam el anyunak, hogy lefeküdtünk, apának gondolom már ő mondta el, vele nem szoktam ilyenekről beszélni. A védekezésről nem papoltak, tudták, hogy nem vagyok hülye, és a barátomnak sem hiányzik gyerek. Aztán később felvetettem a fogamzásgátlót, azzal is egyetértettek. Igazából ennyit beszéltünk róla összesen. Bár egyszer volt egy hullámvölgy a kapcsolatunkban és kifakadtam anyukám előtt, hogy sosem szexelünk, és ezért vagyok idegbeteg (valóban előfordult, hogy 3 havonta egyszer feküdtünk le). Amúgy az együttalvást is engedik nagyjából azóta ahogy összejöttünk, már akkor is engedték, amikor még nem is tudták, hogy lefeküdtem vele. Úgy voltak vele, hogy mivel napközben is sokat vagyunk együtt, nem kell ahhoz együtt aludni, hogy lefeküdjünk, ha le akarunk, akkor azt egy délután is meg fogjuk tenni. Igazuk volt, tényleg nem ottalvás alkalmával történt meg a dolog először... :) Szerencsére elég lazán fogtak, de ettől függetlenül nem lettem elzüllött kis k*rva, mint sokan, akiket tiltanak mindentől, és lázadásból csak azért is minden rosszat megtesznek. Amúgy már 22 vagyok, és azóta együtt vagyok a barátommal, az összeköltözést tervezzük.
12/12 anonim válasza:
Én 27 éves vagyok, és nálunk soha nem volt tabu a szex. Az én anyukám elég korán felvilágosított mindenről, mert kb. 10 éves voltam, amikor megmutatta, hogy milyen a gumi, hogyan kell használni, beszélgettünk a menstruációról, stb. Soha nem tiltott semmit (egyszer még arra is ő beszélt rá, hogy menjek diszkóba), így az ott alvást sem tiltotta volna, ha 16-17 évesen lett volna olyan, akinél ott alhattam volna. 19 évesen lett először barátom, ott viszont pont az ő szülei nem akarták, hogy hozzájuk menjek. Egy másik pasival 21 évesen veszítettem el a szüzességemet, és ezt nem sokkal utána egy beszélgetés alkalmával mondtam el anyukámnak, aki nem cseszett le érte (mivel már egyébként is felnőtt voltam, joga sem lett volna hozzá szerintem), hanem csak megkérdezte, hogy védekeztünk-e, és amikor azt mondtam, hogy igen, teljesen megnyugodott. Utána meg mindent megbeszéltünk arról, hogy milyen pózokban szoktam a sráccal, sőt még azt is elmondta, hogy ő apukámmal hogy szokta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!