Most kinek van igaza, meddig kell ezt tűrni?
Figyelt kérdés
Anyósomék mostanában rászoktak arra, hogy pénzt kérnek kölcsön tőlünk. Ez nem is lenne baj, amikor tudunk adunk. De mint kiderült a kölcsönkapott pénzt továbbadja a lányának. Ezzel csak az a baj, hogy ő egyedül annyit keres mint mi ketten. Csak nem tudja beosztani a pénzt. Tegnap befizettem minden csekkünket, maradt a fizetésemből 7000 forint, a páromé majd csak jövő héten kedden jön. Erre felhív a munkahelyemen a párom, hogy van- e még nálam pénz, mert az anyja kölcsönkért. Mondtam neki, hogy ennyi pénzünk van keddig. És jól le lettem tolva, hogy nem volt olyan sürgős befizetni a csekkeket. Miért "költöttem" el az összes pénzt. Nagyon begurultam. Most kinek van igaza?2012. aug. 3. 09:24
11/12 anonim 

válasza:

a férjed szerint ez normális? Hogy a sógornődet pénzelitek? Innentől nem is fizetnék be csekket, megmondanám a férjemnek, hogy akkor intézze ő, hátha fontosabb a fodrász, mint a csekk. Talán észbe kapna, mert máshogy nem megy.
12/12 A kérdező kommentje:
A visszafizetés nagyon nem akar menni. Anyósnak is többször fel kell hívni a figyelmét, mire hajlandó valamennyit megadni belőle. Sógornőm összesen már nem is tudom mennyit kunyizott össze az évek alatt. Arról már letettem. Annyira dühítő ez az egész.
2012. aug. 3. 11:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!