Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most kinek van igaza, meddig...

Most kinek van igaza, meddig kell ezt tűrni?

Figyelt kérdés
Anyósomék mostanában rászoktak arra, hogy pénzt kérnek kölcsön tőlünk. Ez nem is lenne baj, amikor tudunk adunk. De mint kiderült a kölcsönkapott pénzt továbbadja a lányának. Ezzel csak az a baj, hogy ő egyedül annyit keres mint mi ketten. Csak nem tudja beosztani a pénzt. Tegnap befizettem minden csekkünket, maradt a fizetésemből 7000 forint, a páromé majd csak jövő héten kedden jön. Erre felhív a munkahelyemen a párom, hogy van- e még nálam pénz, mert az anyja kölcsönkért. Mondtam neki, hogy ennyi pénzünk van keddig. És jól le lettem tolva, hogy nem volt olyan sürgős befizetni a csekkeket. Miért "költöttem" el az összes pénzt. Nagyon begurultam. Most kinek van igaza?
2012. aug. 3. 09:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
a férjed szerint ez normális? Hogy a sógornődet pénzelitek? Innentől nem is fizetnék be csekket, megmondanám a férjemnek, hogy akkor intézze ő, hátha fontosabb a fodrász, mint a csekk. Talán észbe kapna, mert máshogy nem megy.
2012. aug. 3. 11:22
 12/12 A kérdező kommentje:
A visszafizetés nagyon nem akar menni. Anyósnak is többször fel kell hívni a figyelmét, mire hajlandó valamennyit megadni belőle. Sógornőm összesen már nem is tudom mennyit kunyizott össze az évek alatt. Arról már letettem. Annyira dühítő ez az egész.
2012. aug. 3. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!