Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket mennyire érdekel az...

Titeket mennyire érdekel az exetek véleménye?

Figyelt kérdés
hogy vajon milyennek lát most, boldognak gondol-e titeket stb
2012. aug. 2. 20:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
Csak a legutolsóé érdekel, mert még mindig szeretem, és bár nem akarom, hogy érdekeljen, de érdekel. Ez van.
2012. aug. 2. 20:38
 2/13 anonim ***** válasza:
78%
Nem érdekel a véleménye, sem az hogy mit gondol rólam. Mivel EX így végleg le is zártam magamban.
2012. aug. 2. 20:40
 3/13 anonim ***** válasza:
78%

ÉN jól érzem magam (annak ellenére hogy Ő hagyott el két gyerekkel...) és megmondom őszintén pont szarom le a véleményét, hogy milyennek lát, és boldognak gondol e.

Boldog vagyok egyébként. Tehát: nem érdekel.

2012. aug. 2. 20:40
 4/13 anonim ***** válasza:
72%
Nem érdekel, lezártam már magamban rég. A legutóbbinak is már vagy 6 éve.
2012. aug. 2. 20:42
 5/13 anonim ***** válasza:
88%
Pont kaptam tőle üzenetet,miszerint szánalmas vagyok,és egyéb jelzők.Meg tud még bántani,de ilyenkor emlékeztetem magam,hogy egy ilyen szerencsétlen,csóró,tiszteletlen senkiházi tök mindegy mit mond,majd meglátjuk kinek lesz szarabb az élete.
2012. aug. 2. 20:50
 6/13 anonim ***** válasza:
82%
A legkisebb mértékben sem. Ha téged érdekel, az csak azt jelenti,hogy a részedről ő még nem ex, ha vágod.
2012. aug. 2. 20:50
 7/13 anonim ***** válasza:
lesza*om :)
2012. aug. 2. 20:53
 8/13 anonim ***** válasza:
90%
Egyáltalán nem.Mikor exem a szakításunkkor öngyilkossággal fenyegetőzött meg sem rezzentem hiszen tudtam,hogy csak zsarolni akar érzelmileg.És nem is tette meg.Az utolsó hozzám intézett mondata az volt,hogy úgysem találok olyan férfit mint Ő.Erre azt válaszoltam,hogy remélem is:)
2012. aug. 2. 20:53
 9/13 anonim ***** válasza:
44%

lehet,hogy butaság, de nekem fontos, hogy mit gondol.. :)

csak annyi,hogy ne haragban váljunk el, ha csak lehet és évente egyszer-kétszer beszéljünk, ennyi..

2012. aug. 2. 20:58
 10/13 anonim ***** válasza:
87%

semennyire.olyan förtelmes külsejű és belsejű nőre cserélt le hogy rá kellett jönnöm, nincs ízlése valamint az értékrendje a béka s.gge alatt (a nőben 1 pozitív dolog van, hogy a szülei agyon pénzelik, egyébként mindenki ellen áskálódik, tehát egy nagyon szende, szerethető személyiséget képzeljetek el :D ).

akinek ez kell, ez tetszik, annak a véleménye számítson nekem bármiben is?

2012. aug. 2. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!