Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Már elegem, van idegbeteg...

Már elegem, van idegbeteg lettem, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Anya folyamatosan szekál nem tellik ugy el egy nap hogyy egyet minimum ne szolt volna be ha ruhát,cipöt veszünk sose kapom azt amit én akarok mer az neki nem tecik és ien szAROKAT mutogat... amugy nem csak ez a bajom gözöm nincs miért de valami bajom van tudom most tiszta idiotának meg pszihopatának fogtok nézni de az tudna megnyugtatni ha valakit megfujtanék avgy nem tom...nemtudok aludni sem kényelmetlen az ágyam folyton mindenkivel ordibálok és ezt már nem birom mit csináljak hjogy lenyugodjak?? azt sem tudom mitöl vagyok ien ugyhogy aztmegszünetni sem tudom a napok unalmasak nemtudok semmit csinálni..az összes ember már idegesít lehet hogy pszihologushoz kéne mennem vagy nem tudom de anyunak meg nem mondom el nem is fogok akérki akármit mond apunak sem ugysem értenék meg sose engedtek meg amugy se semmit nem azok a fajták..ajhhhh...:@@ :||
2012. aug. 2. 19:33
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Ezeket imádom akik kicsit se a kérdésre válaszolnak..ha akarnék akkor irnék helyesen de nem aza legnagyobb problémám hogy éppen van e vessző vagy ékezet...az hogy kamukérdés hát gondoljon akárki akármit nem érdekel éppen a sok idióta válasz aminek semmi köze ahhoz amit kérdeztem ugyhogy ezek ikább kopjanak le -.-""
2012. aug. 2. 21:06
 22/27 anonim ***** válasza:
Anyukád nem zavart még aludni? Rajtad van már a hello kittys pizsid?
2012. aug. 2. 21:10
 23/27 anonim ***** válasza:
Hát akko fújts meg mán valami emberfélét.
2012. aug. 2. 21:21
 24/27 anonim ***** válasza:
Sipirc az ágyba!!!
2012. aug. 2. 22:00
 25/27 anonim ***** válasza:

semmi különös

hormonok

metafizikai nyugtalanság

ez egy fejlődési szakasz

vacak, de majd elmúlik

2012. aug. 2. 22:11
 26/27 anonim ***** válasza:
Nyavalygós kis tiniliba.Húzzá aludni.Gáz vagy :D
2012. aug. 3. 08:23
 27/27 anonim válasza:
Úristeeeeen!! Én is teljesen ugyan így vagyok ezzel pont nálam is ungyan ez van csak én novemberben leszek 13 .. Anya idegesít és pont ez van a vásárláskor is meg olyan ruhákat mutogat ami egy 5 évesnek való de én ilyenkor felhívom a legjobb barátnõmet és beszélgetek vele mert szivesen meghallgat!! És ez a helyzet egyre rosszabb nálunk mióta van egy féltestvérem ( a szüleim elváltak :( )
2012. aug. 3. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!