Mit tegyek? Idegbeteg lettem?
Ülj le Édesanyáddal, és így, ahogy ide leírtad,mondd el neki is. Hangsúlyozd, hogy mennyire szerweted, megbántad és nagy szükséged van rájuk. Kérdd meg, segítsen kigyógyulni a dühkitöréseidből. Nagyon jó, hogy beláttad, hibáztál, és próbálsz változni. ez a legnehezebb. Ha változik a helyzet, írd meg, akár privátba is.
Erőt és kitartást kívánok! Szorítok Neked!
Sajnos azt kell mondanom, hogy ilyen állapotban sükséged van a gyógyszerekre, de nem te vagy az egyetlen, aki kénytelen nyugtatókat szedni :( Én pánikbetegségre szedek gyógyszert, igaz nem régóta, de egyelőre szörnyű, olyan vagyok tőle, mint egy holdkóros. És nyugi, nem kell életed végéig szedni, ha van elég akaraterőd, előbb-utóbb le tudod tenni :)
Sokat segítene, ha lenne valaki a szűk családodon kívül, akivel tudnál beszélgetni, nagyszülő, unokatestvér vagy bárki, aki esetleg tudna hatni a családodra. Vagy keress fel egy családsegítő szervezetet, lelkisegély-szolgálatot, vagy ilyesmit. Elég szemétség szerintem a családodtól, hogy nem bocsátanak meg, pedig látják, hogy próbálsz változni; senki nem tökéletes, gondolom ők se szentek, egy tizenéves gyerek meg pláne követhet el hibát, hiszen még fiatal és pont abban a korban van, hogy hajlamos meggondolatlanul cselekedni.
és amielőtt beleestél volna abba a társaságba, akkor nem mondta édesanyád, hogy inkább kerüld el őket? ezek után ne csodálkozz, hogy olyanok amilyenek. Hidd el, egy szülő bizalmát is el lehet játszani. Kérdés az, hogy megéri-e?
Változtass az életmódodon, kontrolláld magad gyógyszerek nélkül, akkor majd visszatérhetnek a régi kapcsolataid az életedbe. Gyógyszerek lóf**t nem érnek, mégtöbb kell majd, még erősebbek, ha nincs azért vagy idegbeteg, ha drága akkor azért. Károsítják a májat stb. Nem muszáj ezt az utat választanod, én pszichológust javaslok amíg időben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!