Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Már elegem, van idegbeteg...

Már elegem, van idegbeteg lettem, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Anya folyamatosan szekál nem tellik ugy el egy nap hogyy egyet minimum ne szolt volna be ha ruhát,cipöt veszünk sose kapom azt amit én akarok mer az neki nem tecik és ien szAROKAT mutogat... amugy nem csak ez a bajom gözöm nincs miért de valami bajom van tudom most tiszta idiotának meg pszihopatának fogtok nézni de az tudna megnyugtatni ha valakit megfujtanék avgy nem tom...nemtudok aludni sem kényelmetlen az ágyam folyton mindenkivel ordibálok és ezt már nem birom mit csináljak hjogy lenyugodjak?? azt sem tudom mitöl vagyok ien ugyhogy aztmegszünetni sem tudom a napok unalmasak nemtudok semmit csinálni..az összes ember már idegesít lehet hogy pszihologushoz kéne mennem vagy nem tudom de anyunak meg nem mondom el nem is fogok akérki akármit mond apunak sem ugysem értenék meg sose engedtek meg amugy se semmit nem azok a fajták..ajhhhh...:@@ :||
2012. aug. 2. 19:33
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Kamaszkor és menstruáció lesz!
2012. aug. 2. 19:58
 12/27 anonim ***** válasza:

Testmozgááás! :) Nincs idegnyugtatóbb, mint a fizikai fáradtság miatt érzett zsibbadás. Utána egy finom zuhany, és máris alszol, mint a bunda!

Eljárhatsz futni, kondizni, ha van kert, akkor tudsz kertészkedni - ennek még legalább haszna is van. Ennek az is előnye, hogy egészséges és csinos is leszel tőle.

Ha meg valami nyugodtabb elfoglaltság kell, olvass, nagyon jó könyvek vannak a világon, bűn lenne őket érintetlenül hagynod! :) A kézimunka is jó ötlet, bár nem épp ideges embernek való. :P

De hidd el, bármilyen pszichológusnál többet segítene rajtad egy hét napi 8 óra kapálás. :)) És mez most nem teljesen vicc, mert a friss levegő, a mozgás és a hasznosság öröme ami valószínűleg hiányzik most neked.

2012. aug. 2. 20:00
 13/27 A kérdező kommentje:
hát kutyát is szoktam sétáltatni rajzolok is vmikor beis zárkozok, amugy már megjött és nemattol vok sztem ideges de nem olyan ruhákat akarok tökre normálisak de nemtudom mér eccerüen mondott egy cipöt tök ugyanolyan volt mint az enyém csak enyémen csikos volt a masni és neki már ugynemvolt jo..amugy köszi:)
2012. aug. 2. 20:02
 14/27 A kérdező kommentje:
am meg nincs tuljo dolgom..eccerüen ha nem tecik egy ruha megmondom és nem vesszük meg csak az ami nekem teccik azt se és nem is drága meg csak ugy baja van anyának vele ha pl. apa is ott van akk neki mindig teccik..levegön meg sokat vagyok minden nap nem hiszem h ez a baj..
2012. aug. 2. 20:05
 15/27 anonim ***** válasza:
Még várj kb. 2-3 évet, elmész diákmunkázni, kapsz pénzt és abból olyan ruhákat veszel magadnak, amilyeneket akarsz.
2012. aug. 2. 20:12
 16/27 anonim ***** válasza:
Járjál le edzőterembe gyúrni,a legjobb feszültséglevezető;)
2012. aug. 2. 20:17
 17/27 anonim ***** válasza:
Tinikor!!! Komolyan mondom,kezdj el mozogni!! Görkorcsolya,uszaj,kajakozas,futas,vagy mondjuk kosarlabda,egyik sem érdekel? Esetleg bicikli?Hegymaszóklub? Tánc??
2012. aug. 2. 20:18
 18/27 anonim ***** válasza:
Először magyarul kéne megtanulni talán, aztán visszaugatni anyunak. A helyesírásod egy rakás gané, nagy kezdőbetűről, mondattagolásról, írásjelekről meg még láthatóan nem hallottál. Előbb tegyél le valamit az asztalra, aztán add a nagylányt, kölyök.
2012. aug. 2. 20:45
 19/27 anonim ***** válasza:
Szedjél hangyát.
2012. aug. 2. 20:48
 20/27 anonim ***** válasza:
Mekkora kamukérdés!
2012. aug. 2. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!