Apámnak az a baja, hogy nem csinálok eleget itthon, pedig elmosogatok étkezés után, olvasok is (ezt is ő erőltette rám, akárcsak a mosogatást) a többi időbe meg valamivel lekötöm magam (tv, xbox, zenehallgatás, telefon). Többi lent. Normális? 14F
Figyelt kérdés
Tehát ezek a problémái velem. Különben a mostohaapám. Most azzal az új ötletével állt elő, hogy nyári szünetem utolsó hónapjában egész végig tanuljak naponta 4-5 oldal matek feladatot. Mivel én ezt nem akartam, mert túl soknak látom, leadott 1-2 pofont, és eléggé leordított. A hasonló pofozások megesnek hetente, néha még a torkom is megfogja, ez maximum 1-2x egy hónapban. Anyukám meg nincs itthon, külföldön dolgozik 6 hónapon át, még 2 hátravan neki, és mivel anyám nem tud megvédeni apám egyfolytában a leírtakat teszi velem. Jó tanuló is vagyok (4.2), matekból meg hármas. Szerintetek normális ez, jogos amit csinál? Sőt, még néha mikor veszekszik velem, azt mondja, hogy "fogd a cuccod és menj külföldre apádhoz", mert ugye édesapám külföldön él.2012. aug. 2. 17:14
11/13 A kérdező kommentje:
10. kommentelő: Messze van, körülbelül 2000 kilométerre, oda semmikép se engedne még anyukám se.
2012. aug. 2. 18:13
12/13 anonim válasza:
A szüleidnek üzenem, nyugodtan add át nekik!
Először kötném magam fel az első fára, minthogy mostohára bízzam a gyerekem fél évre, vagy akár csak 2 hónapra is!
Üdvözletem!
Neked meg azt mondom irány a családsegítő, népjóléti mindegy!
13/13 A kérdező kommentje:
Á, nem tudom átadni, mert ők erről nem is tudnak semmit, jobb ha nem is fognak. De érdekes, néha (nagyon ritkán) tud normális is lenni, de akkor is könnyen elszáll az agya.
2012. aug. 6. 15:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!