Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A vegetáriánusoknak mikor...

A vegetáriánusoknak mikor múlik el a húsevés (maga az íz) utáni vágy?

Figyelt kérdés

2-3 nap után már előjön

18f

2012. aug. 2. 15:09
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
62%
Aki úgy lesz vega, hogy szereti a húst, az hülye. Az legyen vega, aki nem szereti...
2012. aug. 2. 15:14
 2/29 anonim ***** válasza:
Én em tatom magam vegának de nem szeretem a főtt hús és lényegében a hús ízét...max szalámit eszek de hát abban nem hiszem hogy sok hús lenne :( Tehát szerintem a Vegák sem szeretik a húst....
2012. aug. 2. 15:26
 3/29 anonim ***** válasza:
25%
szerintem te hanyagold föleg h sztem fingod nincs róla h akkor miket kell enned és mennyit h egészséges maradj mert fehérje ugyanúgy kell
2012. aug. 2. 15:27
 4/29 anonim ***** válasza:
Miért akarsz vegetárius lenni?
2012. aug. 2. 15:35
 5/29 anonim ***** válasza:
0%
ha szereted a húst akkor tényleg hülyeség vegának lenni.
2012. aug. 2. 17:47
 6/29 anonim ***** válasza:
35%
Ha hiányzik a hús, sosem leszel vegetáriánus. Egyél inkább úgy, ahogy a szervezetednek jólesik. Nekem nem hiányzott soha, mert nem is szerettem soha, csak muszájból megettem.
2012. aug. 2. 18:29
 7/29 A kérdező kommentje:

nem hülyeségből, unalomból tettem fel a kérdést. már régóta fontolgatom a dolgot ugyanis maga a gondolatvilág fogott meg, hogy nem vagyok rászolgálva egy állat halálára, vagy, hogy a hús evészet magába foglalja az állat félelmének "magunkba vitelét" ami egyáltalán nem hangzik jól nekem..

de inkább mondjuk úgy hogy ne szóljatok be, egyszerűen szeretem az állatokat

2012. aug. 2. 23:05
 8/29 anonim ***** válasza:

Akkor legyél vega, több hús marad nekem :D

Szeretem az állatokat, megenni is. Ez a természet rendje, nah meg nem viccből tenyésztik az állatokat.

2012. aug. 2. 23:06
 9/29 A kérdező kommentje:
az állattenyésztés maga egy nem természetes dolog..de ink mutatok videót, hogy hogyan bánnak az emberek az állattal mielőtt a bevásárlóközpontba kerül(nem kell végignézned csak nézz bele, van egy csomó durva:\ jelenet)
2012. aug. 2. 23:09
 10/29 anonim ***** válasza:
0%
Falun nőttem fel, voltam elég disznó-, tyúkvágáson, akkor is megeszem.
2012. aug. 2. 23:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!