Miért csinálta ezt a férj?
Meg lettünk hívva ebédre a barátainkhoz családilag. Van egy 8 éves kisfiúk és egy 1 éves kislányuk. Amíg a nappaliban beszélgettünk, még nem is volt probléma, a kisfiú játszott körülöttünk, a babát pedig járókába tették a szülei. Aztán a feleség ebédelni hívott bennünket és mind kimentünk a konyhába, de a kislányt ottfelejtették. Megkérdeztem tőlük, hogy nem felejtettetek el valamit? Erre a barátunk: Nem hinném, mit?
Mondom a babára gondoltam, ott hagytátok a nappaliban. A férj elkomorult, mire a felesége megjegyezte, hogy a kicsi nem szokott velük enni, de ha nagyon akarjuk akkor kihozhatja az asztalhoz. Kihozta, de utána elég feszült volt a hangulat, a barátunk még csak el sem mosolyodott, amíg vissza nem került a kislány a járókába.
Ez csak szerintem nem normális dolog? Mi is szeretnénk gyereket, de így sosem tudnék viselkedni.
én se hoztam volna ki,ha el van a jarokaban és nem sír!
a szülöknek is kell néha pihenni.
egy anya
Elsőre nekem is az ugrott be, hogy talán nem az övé a kislány. De ha jobban belegondolok Te sem látsz bele az ő életükbe (bár foglalkozni foglalkozol vele), így én aki aztán még csak a nevüket sem tudom, honnan a bánatból tudhatnám.
Szerintem kvázni senkinek semmi köze hozzá.
Ilyennel nem kell foglalkozni. Lehet, csak neked tűnik egetrengető furcsaságnak. Javaslom foglalkozz a saját életeddel, mert az egy dolog, hogy otthon a pároddal ellamentálgatsz az eseményekről, de hogy még erről a gyk-ra kérdést írsz... Tulspilázod. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!