Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Miért csinálta ezt a férj?

Miért csinálta ezt a férj?

Figyelt kérdés

Meg lettünk hívva ebédre a barátainkhoz családilag. Van egy 8 éves kisfiúk és egy 1 éves kislányuk. Amíg a nappaliban beszélgettünk, még nem is volt probléma, a kisfiú játszott körülöttünk, a babát pedig járókába tették a szülei. Aztán a feleség ebédelni hívott bennünket és mind kimentünk a konyhába, de a kislányt ottfelejtették. Megkérdeztem tőlük, hogy nem felejtettetek el valamit? Erre a barátunk: Nem hinném, mit?

Mondom a babára gondoltam, ott hagytátok a nappaliban. A férj elkomorult, mire a felesége megjegyezte, hogy a kicsi nem szokott velük enni, de ha nagyon akarjuk akkor kihozhatja az asztalhoz. Kihozta, de utána elég feszült volt a hangulat, a barátunk még csak el sem mosolyodott, amíg vissza nem került a kislány a járókába.

Ez csak szerintem nem normális dolog? Mi is szeretnénk gyereket, de így sosem tudnék viselkedni.

2012. jan. 19. 14:37
1 2 3
 1/29 A kérdező kommentje:
Azt hozzátenném még, hogy a fiára viszont nagyon büszke volt, annyit sztorizgatott róla, viszont a lányát meg sem említette.
2012. jan. 19. 14:39
 2/29 anonim ***** válasza:
87%
Tán' nem tőle van a kislány, vagy kivan már az állandó fáradtságtól, mert éjjel nem tud aludni a gyereksírás miatt... előre ne jelentsd ki, hogy te jobban viselkednél egy általad nem ismert szituációban...
2012. jan. 19. 14:43
 3/29 anonim ***** válasza:
87%
szerintem a nő félrelépett, és a kislány nem a férjé, hanem pl a postásé.
2012. jan. 19. 14:44
 4/29 anonim ***** válasza:
97%

én se hoztam volna ki,ha el van a jarokaban és nem sír!

a szülöknek is kell néha pihenni.

egy anya

2012. jan. 19. 14:48
 5/29 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem meg egyszerűen beleszóltál egy olyan dologba, amihez semmi közöd. Ők a járókában hagyják a gyereket, míg esznek, és? Ez nem jelenti azt, hogy nem szeretik a kislányt, csak te beleokoskodtál és aláástad az este hangulatát.
2012. jan. 19. 14:48
 6/29 anonim ***** válasza:
57%

Elsőre nekem is az ugrott be, hogy talán nem az övé a kislány. De ha jobban belegondolok Te sem látsz bele az ő életükbe (bár foglalkozni foglalkozol vele), így én aki aztán még csak a nevüket sem tudom, honnan a bánatból tudhatnám.

Szerintem kvázni senkinek semmi köze hozzá.

Ilyennel nem kell foglalkozni. Lehet, csak neked tűnik egetrengető furcsaságnak. Javaslom foglalkozz a saját életeddel, mert az egy dolog, hogy otthon a pároddal ellamentálgatsz az eseményekről, de hogy még erről a gyk-ra kérdést írsz... Tulspilázod. Szerintem.

2012. jan. 19. 14:51
 7/29 anonim ***** válasza:
97%
Lövésed sincs a gyereknevelésről, de beleszóltál egy 2 gyerekes család dolgaiba. Hozzátenném, hogy ez még csak nem is olyan szitu, ami indokolná ezt. A gyereknek semmi baja nem lesz attól, hogy egy kicsit a járókában van.
2012. jan. 19. 14:55
 8/29 anonim ***** válasza:
96%
Egy egy éves kislány, aki jól el volt a szobában. Miért kellett odahozatni? Majd az apja, meg az anyja eldönti mit csinálnak. Elkomorult meg úristen. Lehet azt várták, mikor kezd el megdobálni borsóval mindenkit. Honnan tudod miért nem ültetik oda, ha épp el van mással?
2012. jan. 19. 15:00
 9/29 A kérdező kommentje:
Szerintem akkor sem természetes egy gyereket órákra bent hagyni a járókában, úgy hogy egy szót se szólnak hozzá. De mindegy.
2012. jan. 19. 15:02
 10/29 anonim ***** válasza:
86%
Jaj, meg órákra. Nem állt mindenki melléd, rögtön bele is kezdtél a túlzásba, mert az, hogy nem vitték ki az asztalhoz, ameddig ebédeltetek nem volt elég ahhoz, hogy szidjuk őket, milyen gonosz szülők.
2012. jan. 19. 15:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!