Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Miért csinálta ezt a férj?

Miért csinálta ezt a férj?

Figyelt kérdés

Meg lettünk hívva ebédre a barátainkhoz családilag. Van egy 8 éves kisfiúk és egy 1 éves kislányuk. Amíg a nappaliban beszélgettünk, még nem is volt probléma, a kisfiú játszott körülöttünk, a babát pedig járókába tették a szülei. Aztán a feleség ebédelni hívott bennünket és mind kimentünk a konyhába, de a kislányt ottfelejtették. Megkérdeztem tőlük, hogy nem felejtettetek el valamit? Erre a barátunk: Nem hinném, mit?

Mondom a babára gondoltam, ott hagytátok a nappaliban. A férj elkomorult, mire a felesége megjegyezte, hogy a kicsi nem szokott velük enni, de ha nagyon akarjuk akkor kihozhatja az asztalhoz. Kihozta, de utána elég feszült volt a hangulat, a barátunk még csak el sem mosolyodott, amíg vissza nem került a kislány a járókába.

Ez csak szerintem nem normális dolog? Mi is szeretnénk gyereket, de így sosem tudnék viselkedni.

2012. jan. 19. 14:37
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
97%
Nekem két kistesóm van,van,hogy hugomat ott hagyjuk a kiságyába ha jól elvan.Mi meg kimegyünk a konyhába.De közben halljuk,hogy énekelget meg "beszélget"a babáival.Ha már nem ézi jól magát ott,akkor meg bemegyünk hozzá és kivesszük.
2012. jan. 19. 18:09
 22/29 anonim ***** válasza:
31%
Lehet lepontozni, már az elején leszögezem. 2 és 1/2 éves a kislányom, rajta kívül még 3 gyermekem van (ikrek is). Én csak akkor tettem őket járókába, ha mondjuk egyedül voltam és jött a postás, ki kellett mennem. Nekem is furcsa, hogy egy 1 éves gyermek soha nem szokott együtt enni a családdal. Furcsa az apa reakciója is. Szerintem itt valami nem stimmel.
2012. jan. 19. 18:58
 23/29 anonim ***** válasza:
23%
és lényegében ezt válaszoltam én is, te 80%-ot kaptál, én meg 48-at... de mindegy
2012. jan. 19. 19:05
 24/29 anonim ***** válasza:
89%
Hozzátenném még azt, hogy a kérdező, és jó néhány kommentelő is tanulhatna némi toleranciát. Nem feltétlenül az a jó, ahogy ti gondolkodtok. Mi van, ha a gyerek szempontjából sokkal előnyösebb, ha időnként egyedül hagyják? Ezt szóvá tenni - ráadásul vendégségben - elég nagy otrombaság.
2012. jan. 19. 19:08
 25/29 anonim ***** válasza:
25%
itt nem azzal van a gond, hogy a kicsi egyedül marad egy ideig a járókában, meg nem is azzal, hogy nem eszik ő is a felnőttekkel. itt az apa reakciójával van baj.
2012. jan. 19. 19:33
 26/29 anonim ***** válasza:
58%
Ne haragudj, az a baj, ha jön hozzád egy vendég, akinek amúgy gyereke sincsen, mikor neked már van kettő is, és beleokoskodik abba, hogy milyen szokások vannak a te családodban és mit miért csináltok, akkor nem vág jó képet hozzá azonnal???
2012. jan. 19. 21:11
 27/29 anonim ***** válasza:
74%

én sem vágnék valami túl boldog fejet erre:

-Nem felejtettetek el valamit? otthagytátok a babátokat a nappaliban.

ez azért elég tapintatlan kioktatás volt.

2012. jan. 19. 22:00
 28/29 anonim ***** válasza:
58%
És honnan tudod, Te gyermekes anyuka, hogy soha nem esznek együtt? Miből vontad le, eme magas fokú következtetést?
2012. jan. 21. 09:19
 29/29 anonim ***** válasza:
Visszavonom, épp csak átfutottam szöveget...
2012. jan. 21. 09:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!