Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vissza dolgozni gyerek után,...

Vissza dolgozni gyerek után, de a férjemmel nem értünk egyet. Mi lenne a jó?

Figyelt kérdés

1 éves a lányunk, felhívott a főnököm hogy lenne egy jó ajánlata, de szeptemberben kéne kezdeni. Én mennék, de a férjem szerint viszont itthon kéne még maradnom legalább 1 évet.

Szerintetek hogy legyen? van ilyenkor kompromisszum vagy az erősebb akarata érvényesül?

2012. aug. 2. 15:04
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
79%

És persze egyáltalán nem voltam kezelhetetlenebb, mint a többiek.

Sőt, akit az anyukája kényeztet el, azt biztos hogy később nem fogja tudni kezelni.

2012. aug. 2. 16:02
 22/25 anonim ***** válasza:
2012. aug. 2. 16:31
 23/25 anonim ***** válasza:
69%

HA mennél, akkor menj. Ilyen egyszerű.

Más kérdés,hogy ki a helyedben mit csinálna. Engem is várnak vissza, megmondom őszintén, valahol hiányzik is a munka, de nem mennék. Képtelen lennék rá. A kislányod még csak egy éves, ha napi 8 órában visszamész dolgozni, gyakorlatilag minden fejlődéséről lemaradsz. A fiam 2 éves, a lányom 8 hónapos, hát nem is tudom, eret vágnék magamon, ha nem látnám az első lépéseit, ha nem hallanám az első szavát...de azt is tudom, hogy én nagyon szeretek velük itthon lenni, és nem mind ugyanúgy éljük meg az anyaságot.

Ezt neked kell eldöntened, valahol igaza van a férjednek, de gondolom nincs egész nap a gyerekkel, nem tudhatja, milyen az, amikor egész héten garázst építesz a padlón, és az a nap csúcspontja, ha kakilt a gyerek.

2012. aug. 2. 18:32
 24/25 anonim ***** válasza:
84%

Én azt mondom, hogy beszélj a férjeddel. Nyilván egy év után hiányozhat Neked a munka, a pörgés, a kollégáid. Na meg anyagilag sem jártok rosszul, ha visszamennél.

Esetleg ha a férjed nagyon ellenzi a dolgot, megkérdezhetnéd a főnöködet, hogy van-e lehetőség arra, hogy részmunkaidőben dolgozz. Így a férjed is nyugodtabb lenne, de Neked is jó lenne.

27N

2012. aug. 2. 19:35
 25/25 anonim ***** válasza:
86%

Maradjon otthon akkor a férjed. Végül is ma már egy Apa is megtelíti. Mondjuk ha nem mész vissza, felvesznek valakit a helyedre, őt betanítják ő + 2 év alatt akkora előnyt szerez, hogy nem téged fognak választani, ha visszamennél.

Gyerekkel meg új munkát találni, szinte lehetetlen. Erre is gondolj.

2012. aug. 2. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!