A férjem 8 hónapja munkanélküli, két gyerekünk van, már feladta azt, hogy találjon munkát, azt mondja így kell berendezkednünk, hitelünk is van és az én fizetésemből nem tudom fizetni, mit csináljak a férjemmel?
Lassan beleőrülök abban ahogy ő felfogja ezt az egészet,nem mint egy felelősségteljes felnőtt családapa aki a föld alól is keresne munkát és nem tűrné,hogy a családja ilyen mértékben nélkülözzön.
Nincs kedvem tovább eltartani és nem is tudom,már nagyon nagyon haragszom rá,hogy ebbe így beletörődik .
Minden nap megnézi az újságot és megnézi a neten az állásajánlatokat,aztán nyugodtan megállapítja,hogy nincs semmi lehetőség.
Mi lenne vele,ha énvelem történne valami,mi lenne akkor a gyerekeinkkel,ha ő így gondolkozik.
Egyre nőnek az adósságaink ,mivel a férjem részéről nincsen bevétel és egymagam pedig nem karesek annyit :-( !
Mindent el lehet adni, mindent megvesznek, ha az ára olcsó.
A gond az hogy a legtöbb ember,ha a munkájáért alacsonyabb bért kínálnak egyszerűen nem hajlandó dolgozni.
5000 Ft kp-ért Pesten kerti vagy kőműves segédmunkára nem lehet embert találni, áruház parkolóban pénz lejmoló életerős embereknek többször ajánlottam, amikor otthon ház körül nagyobb melónak nekiálltam.
Mesteremberek pár órás munkáért (pl. gázszerelők) sokszor annyi pénzt kérnek, amit nem keres meg nettóban egy nap egy multi menedzsere sem.
Burkolni, festeni, tapétázni pl. nem túl nagy ördöngösség megtanulni, és ezekért is sokszor mesterek horror árakat kérnek.
Kedves 22-es, ha ez nekem szólt, akkor már nem kell aggódni, ez egy régi történet, sajnos nem tegnap óta tart a munkanélküliség Mo-on. Nem orvos kellett neki, hanem munka, amit itt külföldön meg is kapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!