Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hangulatemberrel összejönnétek...

Hangulatemberrel összejönnétek, vagy volt már dolgotok ilyen személlyel?

Figyelt kérdés
2012. aug. 1. 20:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

tudod kérdező mindenki hangulatember Te is Ő is és Én is.

A kérdés csupán az hogy mennyire vagy képes alkalmazkodni a másikhoz, mennyire vagy képes elfogadni őt?

Milyen jellemű, őszinte, szorgalmas, józan életű, olyan aki nem csak magára gondol? Vagy szerelem terén, ha egy jövőbeli párról van szó-- megfelel-e számodra? Kedves és nem agresszív?

Mert tudod hiába ismersz meg valakit aki simulékony modorú, illedelmesen szinte alig nyitja ki a száját úgy beszél-- mindenki el van ájulva tőle micsoda udvarias fazon... Aztán összejöttök vagy megesküdtök és kiderül hogy TE, már nem vagy önmagad-- AZ Ő tulajdona lettél-- és attól kezdve naponta érezteti is veled, s ha fellázadnál akkor, akkor ...a fal adná a másik pofont.

Nekem ilyen volt az első férjem két évig vert...Aztán a válóperünk után úgy levertem rajta a sérelmeimet hogy mindenhol vérzett, egy életre megjegyezte és elkerült messzi ívben.

Ezt azért írtam le, mert tudod kérdező, az ember LAKVA ismeri meg legtöbbször a másik embert. Ha valaki dilis, háklis, rigolyás, az még nem jelenti azt, hogy rossz ember is lenne.

Hisz lehet, hogy neked is vannak olyan rigolyáid amelyeket Te természetesnek veszel-- a másik viszont, mivel szeret, rigolyáddal együtt elfogad.

2012. aug. 14. 00:01
 12/13 anonim válasza:
Végülis IGEN... :)
2012. aug. 14. 09:21
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem a nővérem ilyen. Nem lehet vele normálisan beszélni mert folyton azon kell filozni hogy hogy fog reagálni bármire amit mondok. Párkapcsolat ilyen emberrel teljesen kizárt.
2020. jan. 9. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!