Mit csináljak akkor ha hazudtam a barátomnak de nem akar megbocsájtani? Azt mondja nem tudd hinni nekem hogy megbántam
Figyelt kérdés
2012. aug. 1. 17:39
21/27 anonim válasza:
Színleld, csak ne csodálkozz ha utána elmeotthonban kötsz ki!
22/27 anonim válasza:
Kihívják a mentőket, ők meg nem játszanak, bevisznek a diliházba.
23/27 anonim válasza:
Ha azt akarod, hogy visszajöjjön, akkor ne könyörögj, hanem mutasd meg neki, hogy nélküle is boldog vagy. Járj bulizni, randizz másokkal, akkor sokkal nagyobb eséllyel kattan újra rád, és betudja az egész hisztidet pillanatnyi elmezavarnak. De amíg azt látja, hogy meg vagy veszve érte, addig hiába próbálod megnyugtatni, hogy csak blöfföltél. Az meg a legrosszabb, ha halottnak tetteted magad. Tutira elmenekül tőled. Amúgy sem egy jó ötlet ezzel játszani, már annak idején Júliának is rossz vége lett, pedig őt szerette Rómeó.
24/27 A kérdező kommentje:
hát jó megpróbálom ezt tenni de nagyon nehéz lesz :(
2012. aug. 1. 18:59
26/27 anonim válasza:
Mert azzal aztán sokat érnél el ha szánalomból lenne veled....Inkább hagyd a francba. Tapasztalat: ami nem megy azt nem szabad erőltetni akár milyen nehéz
27/27 anonim válasza:
Nézzük csak:
- hazudtál neki
- megzsaroltad egy hülyeséggel
- még mindig nem látod be, h nem jó ilyen szöveggel másokat szívatni - főleg a barátodat nem! - megtennéd még egyszer, tehát tuti nem bántad meg.
Nézd meg ezt a helyzetet az ő szemszögéből!
Mi lenne, ha Veled tették volna meg ezt?
Miből gondolod, hogy a szerelmet ki lehet erőszakolni valakiből?
Viselkedj normálisan! Legyen már valami tartásod! Hanyagold ezt a témát egy időre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!